Rojas i Associats: tornen els viatges en grup des de Granollers

Rojas i Associats és una agència de Granollers que organitza viatges a destinacions internacionals de mitja i llarga distància

Aparador

Una imatge del viatge a Israel
Una imatge del viatge a Israel

Després de dos anys de pandèmia, un grup de 29 persones de Granollers va viatjar a Israel i Terra Santa del 16 al 23 de març. Van visitar Tel-Aviv, la costa de Cesarea, Haifa, el Mar de Galilea, Natzaret, el Mar Mort, Betlem i Jerusalem. L'organitzador del viatge va ser Rojas i Associats (espai de viatges & assegurances) de Granollers. El seu responsable, Josep Rojas, explica que el març de 2019 van haver d'anul·lar dos grups que ja tenien les maletes preparades per viatjar a Egipte i Nova York i que, des de llavors, no s'havien fet noves sortides.

Per reprendre els viatges es va plantejar Israel, una destinació amb una de les taxes de vacunació més elevades del món, a més dels atractius de la destinació. Donat que el nombre de persones que viatgen encara és molt baix, van poder gaudir d'alguns dels principals atractius turístics sense cues i pràcticament sols, de manera que l'experiència del viatge va ser més autèntica, segons diu Josep Rojas, que va acompanyar el grup des de Granollers i durant tot el viatge.

Rojas i Associats és una agència de Granollers que representa el grup Zafiro Tours i organitza sortides a destinacions internacionals de mitja i llarga distància, acompanyant els viatgers des de la ciutat. Per aquest 2022 tenen preparats grups per visitar Noruega, Istanbul i la Capadòcia, Egipte i Nova York. Són viatges que es preparen amb molt de temps per aconseguir bones tarifes aèries. Tot i això, torna a haver-hi molta demanda, i les sortides previstes a Istanbul o Egipte pels mesos de setembre i octubre d'enguany ja estan pràcticament plenes.

Rojas i Associats
carrer Joan Prim, 76 · Granollers · Tel. 93 879 44 54
www.rojasiassociats.com · [email protected]

Edicions locals