Nova edició del Drummer Sound a Montmeló, l'espectacle musical del rock

El 7 de maig tindrà lloc una experiència sonora única i emocionant per als amants del rock i del so de la bateria

Aparador

Nova edició del Drummer Sound a Montmeló, l'espectacle musical del rock
Nova edició del Drummer Sound a Montmeló, l'espectacle musical del rock

El dissabte 7 de maig (18 h) torna a Montmeló, a la sala polivalent La Torreta, l'espectacle musical Drummer Sound, una creació única en què 15 bateries de totes les edats interpreten simultàniament grans temes de rock de Phil Collins, Muse, Sting, Queen, Michael Jackson, The Corrs, Metallica, Foo Fighters, etc.

L'espectacle, d'unes dues hores i per a tots els públics, és especialment interessant per a aquells a qui els agrada el rock i la bateria, que viuran una experiència sonora "emocionant i inoblidable, brutal, diferent, inesperada, sorprenent i singular".

Drummer Sound està presentat per l'actriu, locutora i cantant Andrea Montero, i el director és Rafa Fernán, que ha estat bateria de Thalía, La Unión, Café Quijano, Ana Belén, Luis Eduardo Aute, Miguel Bosé o Víctor Manuel, entre d'altres. Fernán és llicenciat en percussió clàssica, música moderna i improvisació musical, professor de bateria i membre de The Latin Recording Academy (Grammy Llatí).

L'espectacle s'organitza cada any des de 2015, i enguany tindrà un vessant solidari: els ingressos per taquilla i marxandatge es destinaran íntegrament a la Fundació d'Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia. El preu de l'entrada, que es pot adquirir al web entrapolis.com, és de 15 euros per als adults i 10 per als menors de 12 anys. El recinte de Montmeló on es farà el compta amb pàrquing gratuït habilitat al costat.

Drummer Sound - Concert Solidari
Sala polivalent La Torreta · Montmeló · Dissabte, 7 de maig (18 h)
Entrades a www.entrapolis.com/entrades/drummer-sound

Edicions locals