Ecouter celebra el seu primer aniversari amb preus imbatibles en audiòfons d'ara al juny

SALUT AUDITIVA / Parlem amb Marc Giménez, director d'Ecouter Group SL, que l'abril de l'any passat obria a Granollers

Contingut patrocinat, Aparador

Ecouter es troba a la plaça de la Caserna, a Granollers
Ecouter es troba a la plaça de la Caserna, a Granollers

ECOUTER CENTRE AUDITIU és una empresa nascuda a Granollers, dirigida per Marc Giménez Ayguasanosa, que acumula més de dues dècades d'experiència dins del sector. El centre, que obria portes a l'abril de 2021, tot just fa un any, pretén donar una visió diferent al servei d'audiologia dins la comarca. "Som un centre proper on els pacients se senten com a casa", destaca Giménez.
El centre auditiu, per celebrar el seu primer aniversari de vida, ofereix la garantia de millorar qualsevol pressupost que els seus clients els presentin amb les marques d'audiòfons amb les què treballen: Oticon, Phonak, Signia o Starkey.

Conversem amb el seu responsable dels serveis integrals d'audiologia que ofereixen i dels elements diferenciadors que ECOUTER presenta respecte dels centres auditius tradicionals.
–Com definiries Ecouter?
–Som una empresa que neix a Granollers després de 20 anys d'experiència en el sector. Precisament, aquesta experiència ens permet copsar què pot millorar i volem donar una visió diferent al servei d'audiologia dins de la comarca. Som un centre proper on els pacients se senten com a casa.
–Com treballeu?
–Disposem de la millor i tecnologia d'última generació en aparells de diagnòstic. Importem el mètode de treball suís-danès, en el qual es personalitza l'atenció i l'adaptació a cada pacient. Cada persona i cada oïda és totalment diferent a la resta i per aquest motiu realitzem una adaptació progressiva on aconseguim que el 95% dels pacients tinguin una millora de la qualitat auditiva súmmament notable.
–Oferiu la garantia de no limitar el temps de prova de les pròtesis. Per quin motiu?
–És essencial el període de prova de les pròtesis i, en aquest sentit, creiem que no és positiu limitar el temps, ja que, cada persona necessita el seu temps d'adaptació. Per tant, durant el període de prova, ens emplacem a trobar-nos un cop per setmana amb el pacient fins que la persona està plenament satisfeta amb els resultats.
–Amb quins productes treballeu des d'Ecouter?
–Treballem amb els millors fabricants del sector audiològic: Oticon, que està considerada la marca tecnològica de referència al món en audiòfons; Signia (l'antiga Siemens) com a marca de referència estètica dins el mercat audiològic; Starkey com a referent en les novetats implantades en els sistemes auditius, i finalment, Phonak, com a referent en connectivitat global. Gràcies a la garantia d'aquestes marques punteres podem oferir un ventall suficientment ampli per cobrir qualsevol necessitat que sorgeixi als pacients.
–Quins serveis de salut auditiva oferiu?
–Un dels nostres punts forts és l'atenció domiciliària. Ens desplacem al domicili dels pacients per atendre'ls més còmodament si així ho necessiten, sense cap cost. També, gràcies a la tecnologia que tenim a l'abast, fem seguiments auditius via teletrucada i connectar els audiòfons a distància perquè els puguin supervisar els nostres professionals.
–I tambe oferiu seguiments de per vida gratuïts i serveis de reeducació auditiva, entre d'altres...
–Sí, a Ecouter oferim als nostres pacients seguiments de per vida gratuïts. També realitzem teràpies per acúfens [percepcions molestes de soroll a l'oïda, xiulets o brunzits continus o intermitents, sense que realment existeixi una font exterior de so]. A més, desenvolupem reeducació auditiva en aquells casos que ja han perdut certa memòria auditiva si és necessari. I fem diagnòstics complets del sistema auditiu.
–I la relació qualitat-preu?
–Creiem que el valor de l'adaptació està en la manera com es tracta a cada persona, no en el valor del producte, i en aquest sentit fa poc hem estat escollits com a millor centre auditiu en relació qualitat/preu de Catalunya per diversos buscadors de centres auditius. Podem dir que oferim la millor qualitat al millor preu. Això no vol dir que tinguem els aparells més barats, sinó que oferim el millor preu possible en cada gamma tecnològica.
–Ara a l'abril feu el primer aniversari. Com ho celebreu?
–Des d'abril i fins al juny millorem qualsevol pressupost de les marques amb què treballem: Oticon, Phonak, Signia i Starkey. També els socis hem decidit fer donació del 5% de totes les vendes d'audiòfons que tinguem enguany a la reconstrucció d'escoles a Ucraïna.

SOLIDARIS AMB UCRAÏNA
Ecouter ofereix un servei d'audiologia integral: servei de diagnòstic, manteniment, reparació, seguiment a domicili, logopèdia, acúfens, taps a mida, seguiment online i especialització per a pacients infantils. Amb unes instal·lacions d'última generació, insonoritzades a 40 decibels per assegurar els resultats més fidels a la realitat, Ecouter treballa amb Oticon com a marca de referència, però també col·laboren amb altres marques punteres com Swissvoice, Starkey, Rayovac o Sennheiser, entre altres. Informeu-vos de la seva oferta en accessoris i en audiòfons invisibles, retroauriculars o el nou Livio IA, amb sensors integrats i amb intel·ligència artificial per fer un seguiment de la salut cerebral i corporal. I amb opcions de fins a un 40% de descompte i finançament a 36 mesos sense interessos. A més, un 5% del preu de tots els audiòfons que venguin durant el 2022 es destinarà a la reconstrucció d'escoles a Ucraïna.

ECOUTER Plaça de la Caserna, 7 · GRANOLLERS
www.ecouteraudio.com · [email protected] · 936 07 08 08

Edicions locals