SALAS: promoció immobiliària amb esperit local

La promotora compta ja amb més de 170 treballadors i presència en tres comunitats autònomes

Contingut patrocinat, Aparador

Promocions locals, equips locals
Promocions locals, equips locals | SALAS

Amb només tres persones i Sabadell com a base d’operacions, el febrer de 1992 naixia SALAS amb la vocació de gestionar comunitats de propietaris per a facilitar l’accés a habitatges a un preu assequible.
Els anys, el creixement de l’empresa i els mateixos canvis del mercat i de les necessitats dels usuaris, han anat modelant el que és SALAS en l’actualitat, que amb més de 170 treballadors representa un model molt particular dins del sector de la promoció immobiliària.

“Som de les poques, per no dir l’única, promotora o gestora d’habitatges que integra dins del seu equip el personal necessari per a desenvolupar tota la cadena de producció”, assenyala Manel Rodríguez, director general de SALAS, qui assegura que “sempre hem pensat que per a controlar bé el procés necessitem gent que treballi molt alineada amb la missió de l’empresa i gent formada en la nostra manera de fer les coses i l’única manera de fer-ho és amb equips estables, equips propis, gent de SALAS”.

Així doncs, l’aposta de l’empresa passa per controlar tot el procés, des de la cerca de sòl i la concepció del projecte, fins a l’entrega dels habitatges i, des de fa un parell d’anys, també l’execució d’alguns dels seus edificis, al impulsar una divisió constructora sota el nom SALAS Construhabit. “Aquest equip propi ens permet fer les coses millor, posant atenció en tots els detalls amb experts en la nostra manera de fer i de manera molt integrada. Som el paradigma del treball en equip”, afirma Rodríguez.

Vinculació al territori.
L’equip de SALAS té més de 20 perfils professionals diferents i es divideix actualment en tres delegacions: Catalunya (amb diverses oficines al seu Sabadell natal), Balears (amb oficines tècniques a Palma i Eivissa) i recentment Madrid. “La nostra feina està molt vinculada al territori i al món local. Cada ciutat és diferent i cada ubicació a cada ciutat és diferent pel que la nostra feina requereix molt coneixement d’aquest territori”, assenyala el director general de SALAS.

A això, s’ha de sumar una xarxa d’oficines comercials que es creen responent a l’aparició de noves promocions pel territori. D’aquesta manera, tal com assegura Rodríguez, “pràcticament tots els clients que ens comprin un habitatge tenen una oficina amb personal de SALAS a la seva comarca, amb un petit desplaçament ens tenen al seu costat, des que veuen la promoció fins que els entreguem les claus”.


Així, afegint cada cop una estructura major, tant en personal com en expansió geogràfica,  SALAS va creixent sense perdre de vista el seu caràcter familiar i local i la seva raó de ser: donar resposta a la demanda de producció d’habitatges. Per aconseguir-ho, segons el seu director general, és imprescindible “que tot l’equip de la casa treballi amb aquesta filosofia, alineats amb un objectiu de qualitat i amb una missió que ha de ser única per a tots”. Això, assegura, “es respira a casa nostra, som una empresa familiar i tot l’equip formem una gran família”.

SALAS
www.salas.plus
Rambla, 221, 08202 · Sabadell
93 745 73 00 · [email protected]

Edicions locals