L'Hotel Ciutat exposa dues motos úniques pel Gran Premi de Moto GP

Es tracta d'una MV Agusta F-3 RR i d'una Indian Scout 1200 cc, al vestíbul de l'establiment

Aparador

L'Hotel Ciutat exposa dues motos úniques pel Gran Premi de Moto GP
L'Hotel Ciutat exposa dues motos úniques pel Gran Premi de Moto GP

Amb motiu del Gran Premi d'Espanya de Moto GP del proper cap de setmana, l'Hotel Ciutat de Granollers té exposades al seu vestíbul dues motos que poden ser visitades pels amants a les motos. Es tracta d'una MV Agusta F-3 RR i d'una Indian Scout 1200 cc.

La primera és una superesportiva clarament preparada per trencar temps en tots els circuits. Aquesta màquina compta amb motor de doble arbre de lleves al capdavant i 798 cm³. En la seva versió original, la F3 RR desenvolupa 147 CV a 13.000 rpm. No obstant això, amb el kit opcional F3 RR Racing (que ofereix una reducció de pes, un sistema de fuita de competició Akrapovič i un nou mapatge del motor), la potència augmenta a 155 CV a 13.250 rpm.

Tanmateix, el propulsor no és el primer que es veu quan s'observa la F3 RR, sinó un gloriós carenat, naturalment dissenyat amb l'aerodinàmica de competició en ment. Així, les petites aletes de fibra de carboni en els laterals generen 8 quilos de càrrega a 240 km/h. El preu de la MV és de 22.800 euros.

Pel que fa a l'Indian Scout de 1.200 cc, és una moto personalitzada de fira amb pintura de Motos Bordoy; amb suspensions fetes a mida per OHLINS i escapament fer a mida per DCC Racing. La llanta de darrere, de 240 d'amplada, també és feta a mida. També compta amb discs de frens sobredimensionats, parafangs personalitzats, estriberes endarrerides, llums full led i seient flotant Indian. El preu és de 30.000 euros. El concessionari que exposa les motos és Bordoy SA, amb seu al carrer Balmes, 186, i al carrer València, 179, de Barcelona.

Hotel Ciutat de Granollers
carrer Turó d'en Bruguet, 2 · Granollers
Tel. 93 879 62 20 · www.hotelciutatgranollers.com

Edicions locals