Gran festa d'aniversari del grup de bricolatge i decoració Grupo Lober

L'establiment del carrer Joanot Martorell ha ampliat recentment el seu catàleg de productes de ferreteria

Aparador

Gran festa d'aniversari del grup de bricolatge i decoració Grupo Lober
Gran festa d'aniversari del grup de bricolatge i decoració Grupo Lober

El grup de bricolatge i decoració Grupo Lober celebra, del 6 al 12 de juny, la Setmana de l'Aniversari, amb un 15% de descompte a tots els productes de la botiga i el web de Grupo Lober i el sorteig d'un val regal de 500 euros entre tots els clients que passin per la botiga del carrer Joanot Martorell aquesta setmana. Dissabte, a més, de 10 a 19 h, celebrarà la gran festa d'aniversari.

La festa arrencarà de 10 a 11 h amb un taller de bricolatge per a adults, per al qual hi ha places limitades i cal reservar plaça trucant al telèfon de la botiga. De 10.30 a 13.30 h hi haurà crispetes per a tothom, i d'11 a 12.30 h pintacares per als més joves. De 12.30 a 13.30 h hi haurà bombolles gegants de sabó. Ja a la tarda, de 17.30 a 20.30 h, hi haurà hotdogs per a tothom i inflables infantils, i finalment, de 17.30 a 19 h, una sessió de globoflèxia per trobar a Spiderman.

Ara fa dos mesos, Grupo Lober ampliava l'acord que mantenia amb Cadena 88, marca de referència en productes de ferreteria, per tal d'incrementar la seva gamma de productes, un catàleg que amplia amb 2.000 noves referències en articles de bany, cuina, fontaneria, petit electrodomèstic, electricitat, maquinària, jardí i tota mena d'eines, així com equips de protecció individual i roba laboral.

Tot plegat s’afegeix al ventall de productes que ja oferia Lober en pintura, roba de la llar, cortines, revestiments, paviments, portes, catifes i matalassos, entre d'altres. D'aquesta manera, Lober busca consolidar el seu posicionament a la ciutat com a líders i referents en productes per a la llar.

Grupo Lober
c. Joanot Martorell, 272 i c. Montseny, 19, nau 6 · Granollers
Tel. 681 199 452 · [email protected] · www.grupolober.com

Edicions locals