Automòbils Pruna presenta el nou Clio CUP

També instal·la un simulador de pilotatge d'un Alpine F1

Aparador

Automòbils Pruna presenta el nou Clio CUP
Automòbils Pruna presenta el nou Clio CUP

Les instal·lacions d’Automòbils Pruna Granollers van acollir dijous la presentació del vehicle Renault Clio CUP de Kuruma MotorSport, que competirà a les curses puntuables del campionat de la seva categoria la temporada 2022-2023. La presentació va anar a càrrec de Kuruma MotorSport, empresa del sector de l'oci i l'educació en conducció amb simuladors virtuals SIM Racing.

Justament, el concessionari també va instal·lar un dels simuladors SIM Racing de Kuruma per viure virtualment l’experiència de córrer pel Circuit de Barcelona-Catalunya amb un Alpine F1, el mateix que pilota Fernando Alonso al mundial de Fórmula 1. A més, la jornada també va tenir al·licients específics per als més petits, amb un mini Kart SIM Racing adaptat que els va permetre viure el món de la Fórmula 1 de manera gairebé màgica. Els millors registres del dia van obtenir un obsequi.

Per als amants del motor, Automòbils Pruna va tenir en primícia un espectacular Alpine A110-2022 i un Renault NN2 de 1925, una relíquia visual que va cedir per a l'ocasió Expomotor Auto Museum. També s'hi va exposar l'últim model de Renault Arkana RS, una delícia visual que ja és una realitat al concessionari Renault de Granollers.

Automòbils Pruna
carretera C-17, km 19 · Granollers
93 849 03 00

Edicions locals