ECA SICI Alarmax, 47 anys d'expertesa en sistemes de seguretat i antiincendis

Durant aquest temps han venut més d edos milions d'extintors

Aparador

ECA SICI Alarmax, 47 anys d'expertesa en sistemes de seguretat i antiincendis
ECA SICI Alarmax, 47 anys d'expertesa en sistemes de seguretat i antiincendis

El 1975, Celestino Rodríguez Novo va posar en marxa l'empresa CRN, per comercialitzar extintors, al número 116 del carrer Joan Prim. L'any següent, a la Fira de l'Ascensió, va fer la primera presentació dels seus productes de protecció per a empreses, amb extintors, mànegues i sistemes de detecció contra incendis.

El 1993 es va incorporar a l'empresa Guillermo Torrecilla Casals, actual conseller delegat d'ECA SICI Alarmax. El 1996 es va constituir com a societat limitada ECA Seguridad Integral Contra Incendios per oferir serveis de manteniment i instal·lació de sistemes de protecció contra incendis a la província de Barcelona.

Des de l'inici de l'activitat fins ara, la firma ha venut més de dos milions d'extintors, i avui ja són més de 6.000 els clients que confien la seva seguretat a ECA SICI, tant particulars i grans empreses com organismes oficials. El 2012 la firma va ampliar l'activitat, tot instal·lant també alarmes de robatori i càmeres de seguretat tant a particulars com a empreses, amb la marca Alarmax, amb número de registre especial d'empreses de seguretat de Catalunya 2012/004.

ECA SICI Alarmax és capaç de donar tota mena de solucions en sistemes de seguretat, tant en incendis com en robatoris. "La nostra millor publicitat són les ressenyes dels nostres clients", afirmen, i per això la firma agraeix als clients la confiança dipositada en ells durant aquests 47 anys.

ECA SICI Alarmax
carrer Camí Ral, 116 (pol. ind. Palou Nord) · Granollers
Tel. 93 879 31 15 · 661 40 64 73 · www.ecasici.com · www.alarmax.es

Edicions locals