Bassols Energia: descobreix les opinions dels clients d’aquesta companyia energètica

Aparador

Bassols Energia: descobreix les opinions dels clients d’aquesta companyia energètica
Bassols Energia: descobreix les opinions dels clients d’aquesta companyia energètica

Bassols Energia és una comercialitzadora d’energia nascuda a la comarca de La Garrotxa. Amb més de 100 anys d’experiència subministrant energia als veïns i veïnes de la zona, Bassols Energia és la companyia energètica de referència a la zona. Això es deu a l’alta qualitat del servei que ofereixen i al seu ferm compromís amb la població de la comarca i amb l’entorn. Un compromís basat en uns valors clars i prioritaris: proximitat amb el client, sostenibilitat i eficiència. Així, l’empresa catalana s’ha guanyat la confiança de la majoria dels veïns i les veïnes de la comarca, sent la comercialitzadora elèctrica més contractada, per davant de les empreses monopolístiques del sector. Per tot això, els clients valoren l’empresa amb opinions molt positives.

Eficiència i proximitat amb el client
Un dels aspectes que més destaquen els clients de Bassols Energia és l’eficiència de l’empresa a l’hora de tractar amb el client. Els usuaris agraeixen el fet que, quan han de contactar l’empresa, sigui quin sigui el motiu, reben una resposta ràpida i eficaç que soluciona els seus dubtes. En aquest sentit, destaquen el paper de l’Oficina Virtual, que permet que els clients puguin portar ells mateixos el control del consum energètic a la seva llar. Així, poden determinar ells mateixos quins canvis poden fer per treure’n el major rendiment possible, facilitant així l’estalvi i l'eficiència energètica.

Una empresa de La Garrotxa, per la gent de La Garrotxa
A banda de l’alta qualitat del seu servei, i com ja s’ha esmentat prèviament, Bassols Energia treballa a partir d’uns valors clars i ferms. Uns valors que es materialitzen en la feina feta dia a dia, oferint productes i serveis de qualitat que s’adapten a les necessitats dels seus clients, i participant a la vida dels municipis de la comarca, col·laborant amb iniciatives i institucions socials i culturals.

Compromesos amb el medi ambient
El compromís amb el medi ambient i l’aposta per la transició energètica cap a un model sostenible és un dels punts de partida de la companyia. Per això, Bassols Energia ofereix energia 100% verda i aposta per la innovació per tal d’oferir als seus clients alternatives energètiques més eficients, més sostenibles i més respectuoses amb l’entorn. Alguns exemples són els punts de subministrament d’energia per vehicles elèctrics o els sistemes d’aprofitament d’energia solar per empreses i particulars. Aquests productes, a més de ser més sostenibles, afavoreixen l’autoconsum, el que també afavoreix significativament l’estalvi de l’economia familiar

Compromesos amb la gent
Ara bé, a més de treballar per ser la millor opció al sector de l’energia, Bassols Energia té una forta vocació social. I és que, a diferència de les companyies monopolístiques del sector, Bassols Energia és una empresa local que coneix les particularitats i necessitats dels veïns i de l’entorn. Per això, s’involucra directament en la vida dels municipis garrotxins, donant suport i participant a iniciatives i institucions locals. Per exemple, en aquest últim trimestre, la comercialitzadora d’energia ha col·laborat amb la Unió Esportiva d’Olot, amb el Festival de Llum i Foc Lluèrnia, i ha participat a la Festa Major de Banyoles i a la cursa solidària PIA&GO. Així, els clients valoren de manera molt positiva el fet que Bassols Energia s’involucri amb projectes locals.

Tarifes adaptades al client
És evident que en l’actual context de crisi energètica, l’aspecte econòmic és un dels punts que més preocupa la ciutadania. Els preus de l’energia no han fet més que augmentar en l’últim any i malauradament es preveu que continuïn pujant. Per això, Bassols Energia vol protegir els seus clients d’aquests augments de preus desmesurats, oferint tarifes adaptades a les seves necessitats. Sovint, els mateixos clients s’adonen que paguen més cara l’electricitat amb les empreses monopolístiques del sector que amb Bassols Energia, que refusa l’ús de campanyes de captació agressives.

D’aquesta manera, Bassols Energia és a dia d’avui l’empresa d’energia de referència a La Garrotxa, i per això compta amb opinions molt positives per part dels veïns de la zona, la majoria dels quals ja han dipositat la seva confiança en l’elèctrica catalana.

Edicions locals