Després de córrer pel Toti, ara ballem per la Maria

Editorial

La Mitja d’enguany ha estat especial. La iniciativa Ens la posem pel Toti ha convertit l’espectacle esportiu anual en una trobada de germanor, de simbolisme, de record i, sobretot, d’ànims per tots aquells que lluiten contra el Càncer. Ha estat una jornada festiva amb el rerefons esportiu de la competició i ha servit, n’estem convençuts, per consolidar
el mur -invisible però fort!- de la solidaritat a la Granollers en moments econòmicament difícils.

El grup d’amics d’en Toti i l'ARA han fet possible el somni. I han demostrat que amb idees i ganes de fer les coses de manera diferent, tot rutlla. Des d'aquest diari vam donar suport a la iniciativa perquè crèiem que, més enllà del projecte solidari que representava, era una manera intel·ligent de construir lligams entre els ciutadans del Vallès Oriental, també. En definitiva, uns i altres vam trobar un projecte col·lectiu i il·lusionador que ens engrescà.

Des de l’Aravallès volem seguir donant exemple i estant al costat dels vallesans i vallesanes que es mouen per a fer possible una societat més amable. Creiem que la feina dels mitjans de comunicació de proximitat no ha de ser només explicar el què passa, sinó que ha de ser, també, prendre’n partit per ajudar a construir el futur junts. No s’hi valen els
relativismes en aquest viatge, ens cal compromís amb els valors que ens uneixen.

Per això, després de córrer pel Toti, ara volem ballar per la Maria.Una petita granollerina que va marxar a jugar amb la lluna i les estrelles fa un any. La Maria, al igual que en Toti, no va poder vèncer el càncer, però va deixar empremta i record en tots aquells que la van conèixer. De la seva lluita contra la malaltia el grup Entre Mares n’ha tret la idea de fer un concert per a nens i nenes (el dissabte 11 de febrer a les 10.30 h al Centre Cívic Nord de Granollers) a càrrec de la cardedeuenca Dàmaris Gelabert, per recaptar fons per a la investigació del càncer infantil que porta a terme el laboratori de l'Hospital Sant Joan de Déu.

Una altra iniciativa ciutadana, feta amb el cor i des de l’altruïsme. Un altre projecte de solidaritat al qual des de l’Aravallès també ens hi afegim, conscients que són idees com aquestes; fetes des del treball col·lectiu, la cooperació i l’entesa el que ens fan avançar com a ciutat, comarca i país.

Edicions locals