Pacte de futur

Editorial

Abans del període vacacional, Granollers ha presentat el Pacte de Ciutat que vol unir esforços per a la recuperació de la batzegada que ha suposat la Covid-19 i el confinament. El document, proposat pel Consell de Ciutat i adreçat a tothom –entitats, empreses i persones físiques– que estigui vinculat amb Granollers, inclou sis compromisos, el primer vinculat als Objectius de Desenvolupament Sostenible. També s'acorda promoure valors que defineixin la comunitat, treballar per una ciutat saludable, reforçar el model de ciutat educadora i cultural, dinamitzar l'activitat econòmica i impulsar la tecnologia digital.

Aquests compromisos han de ser una cosa més que paraules, com també la proposta de treballar conjuntament, amb la suma de totes les visions possibles i tots els talents que permetin minimitzar els efectes d'una crisi que ja s'albira que tindrà una lenta recuperació.

Al setembre caldrà concretar amb accions els sis eixos pactats, serà llavors quan es podrà valorar si el Pacte de Ciutat és més que un espai de trobada històric, i es converteix en l'eina bàsica per ajudar la ciutadania a superar la crisi postpandèmica.

Edicions locals