Un campus en creixement

Editorial

Fa anys que Granollers va apostar per portar estudis universitaris a Granollers mitjançant un conveni amb la Universitat de Vic. Des de fa quatre cursos, el projecte s'ha anat consolidant, de manera que amb els estudis d'Enginyeria de l'Automoció i amb projectes com el Centre de Realitat Virtual Augmentada que promou la UEI, entre d'altres, la ciutat es va convertint també en una referència en l'àmbit del coneixement i la innovació.

Aquests èxits són possibles gràcies a la implicació de molts sectors i entitats que, com la Universitat de Vic, aposten també per la ciutat com a 'ròtula' entre el potencial de la Catalunya interior i el dinamisme de l'àrea metropolitana.

Ara, la ciutat ha decidit fer un pas més i rehabilitar un edifici per ampliar les instal·lacions universitàries, centralitzar-les al voltant d'un campus i dotar-les dels equipaments necessaris perquè siguin atractives i competitives, i posar les bases per a un futur creixement de la UGranollers. De moment, el curs que ve ja incorporarà nous estudis de màster vinculats al món del motor. El campus va agafant múscul i Granollers, guanya pes en la formació i la innovació.

Edicions locals