Santa Maria celebra la seva festa major d'estiu

Santa Maria de Martorelles celebra aquest cap de setmana amb més d'una vintena d'actes la festa major d'estiu. Una de les novetats serà el primer torneig de tennis Antonio Marín. A més hi haurà concerts, activitats infantils i actuacions tradicionals.

Cultura

Santa Maria de Martorelles

La pista de la Societat Coral La Flor tornarà a ser l’escenari principal de la festa major de Santa Maria de Martorelles, que comença aquest divendres i que s’allargarà tot el cap de setmana. La festa s’obrirà amb el tradicional correfoc a la plaça Joan Matons a càrrec del grup de diables Llamps i Trons.

 

Una de les novetats d’enguany serà la celebració del primer torneig de tennis Antonio Marin.
Els més petits també podran gaudir amb inflables i el Poti-poti de Roger Canals i Cia. El folklore serà present amb sardanes i el Ball de Gitanes de Martorelles.

 

La música també serà protagonista de la festa amb les actuacions de La Incombustible, que oferirà un repertori de rock, blues i soul; l’orquestra Emporium; i el grup Street Candles, que oferiran a capella cançons dels anys 50, i que seran els encarregats de tancar el programa festiu d’enguany.

Edicions locals