Santa Maria enceta el nou festival Fem, Festa Entorn i Música

L'objectiu és combinar les propostes musicals amb activitats i tallers relacionats amb el medi ambient

Cultura

Santa Maria de Martorelles

Festa, entorn i música són els ingredients d’un nou festival que s’estrena aquest cap de setmana a Santa Maria de Martorelles amb el nom de Fem i que pretén maridar les propostes musicals amb activitats i tallers relacionats amb el medi ambient i el respecte amb l’entorn natural, un dels grans valors de la població. 

La primera jornada serà dissabte i tindrà com a escenari el parc de la Torrentera. Allà, després d’un vermut d’obertura, es farà un taller de bioconstrucció (14 h). Després de dinar (17 h), es farà un taller de dansa forró, un gènere musical i un ball originari del Brasil i, a continuació, (18 h), hi haurà l’actuació de Jabu Morales i Madame Baião, el projecte musical del cantautor brasiler Jabu Morales, que portarà els ritmes calents del Brasil amb la percussió com a protagonista.

Cant coral i swing per acabar 
La jornada de diumenge començarà amb una actuació de la Coral La Fló, a la plaça de l’Església (13 h) i una paella popular a la plaça Joan Matons (14 h). Tot seguit, la sala La Fló acollirà un taller de percussió amb el cos (15 h) i, per acabar, Cabaret i la Masnou Orleans Swing Band oferirà un concert (17 h), que tancarà el festival novell.
 

Edicions locals