La Diputació cedeix bicicletes elèctriques a Montornès, Montmeló i Santa Maria de Martorelles

Les bicicletes són per a la policia local i per als serveis municipals

Societat

Santa Maria de Martorelles

La Diputació de Barcelona va lliurar la setmana passada 112 bicicletes elèctriques a 74 municipis de la demarcació destinades tant a la policia local com a serveis municipals per desplaçar-se. La idea de la donació és contribuir a la reducció de les emissions de CO₂ a l’atmosfera i ser un bon exemple de cara a la ciutadania.

Al Baix Vallès, els ajuntaments de Montornès, Montmeló i Santa Maria de Martorelles van rebre algunes d'aquestes bicicletes. En l'acte de lliurament, el diputat d’Espais Naturals i Medi Ambient, Valentí Junyent, assegurava que "la implantació d’aquest programa comporta un important estalvi de més de 650 tones anuals de CO₂ a l’atmosfera, però també un important efecte exemplificador, ja que la implantació de la bicicleta pacifica el trànsit i fa baixar la contaminació, tant acústica com atmosfèrica".

Gràcies a aquest programa, iniciat l’any 2008 i emmarcat en la línia estratègica de mobilitat tova i en una política més general d’eficiència energètica, la Diputació de Barcelona ha cedit 563 bicicletes a un total de 300 municipis de la demarcació.
 

Edicions locals