La Diputació contractarà més de 200 informadors i guaites per a la campanya d'estiu

Les sol·licituds per al pla de vigilància es poden presentar fins al 23 de març

Societat

Montornès del Vallès, Santa Maria de Martorelles

La Diputació ha posat en marxa un nou procés de selecció de personal per proveir les borses del Pla d'Informació i Vigilància de cara a la temporada d'estiu, en què es contractaran guaites i informadors per a espais de tota la demarcació, entre d'altres, el Parc de la Serralada Litoral. El termini per presentar les sol·licituds es fins al 23 de març.

Per a la campanya d’aquest estiu necessitaran cobrir 182 places d'informadors, 40 guaites i 29 operadors de comunicacions. Per poder treballar al Pla d'Informació i Vigilància aquest estiu cal que els aspirants estiguin escrits en aquesta convocatòria, independentment que ho estiguessin a l’anterior. Com a novetats, enguany no hi haurà examen i al moment de fer la sol·licitud, s’haurà de presentar tota la documentació per a la valoració de mèrits.

Algunes de les funcions dels informadors i guaites són recórrer amb vehicle la ruta assignada en els horaris establerts; realitzar, d’acord amb els protocols d’actuació establerts, les tasques de control, detecció i localització d’incidències, controlant de manera especial el compliment de les normes sobre prevenció d’incendis i detectar amb la màxima celeritat l’inici de l’incendi forestal i recollir la informació que requereix el control de zona i comunicar-la.

Podeu consultar aquí les bases de la convocatòria.

Edicions locals