Ball de regidors a la comarca

Dimissions per motius polítics i personals a Granollers, Montmeló, Parets i Bigues i Riells

Política

Bigues i Riells, Granollers, Montmeló, Parets del Vallès

Ball de regidors a la comarca just abans de començar les vacances d’estiu. El regidor de Serveis Municipals de l’Ajuntament de Granollers, Joan Valero, va presentar la seva dimissió en el ple del dimarts 28 de juliol "per motius personals i familiars". En el seu lloc entrarà al consistori la número 14 del PSC en les últimes eleccions municipals, la independent Joana Santano Ruano. La nova regidora, de 33 anys, és psicòloga i logopeda, i treballa al centre de desenvolupament infantil i atenció precoç de la capital del Vallès Oriental. En el seu comiat Valero va explicar que estava molt satisfet d’haver estat regidor i molt agraït a l’alcalde Mayoral per "la seva tutela i pressió constant".

Valero no és l’únic que marxa aprofitant les calors de finals de juliol i principis d’agost. A Montmeló Josep Maria Miralles, del grup municipal d'ERC del municipi, la setmana passada va prendre possessió de regidor per cobrir la vacant deixada per Xavier Castells, que es va donar de baixa de la formació republicana per discrepàncies amb la direcció del partit. Miralles, que treballa de fuster, va fundar la secció local d'ERC a Montmeló juntament amb Castells l'any 2003.

A Parets del Vallès, Josep Anton Morguí, de Nova Oposició per Parets, també ha presentat la renúncia. El substitut és José Luis Rodríguez González. I a Bigues i Riells, Marcel Alemany, de CiU, va renunciar per motius personals i professionals en el ple del passat dijous 30 de juliol. El seu lloc al consistori l’ocuparà Manel Verdugo, que en les últimes eleccions municipals ocupava el número 6 de la llista de la federació.

Edicions locals