Tallats tot l’agost dos carrils de la C-17 a la Garriga

Les obres del nou enllaç al sud del municipi vallesà obliguen a restringir el trànsit en els dos sentits de la marxa

Societat

la Garriga

El Departament de Política Territorial i Obres Públiques (DPTOP) de la Generalitat ha iniciat aquesta setmana l’última fase dels treballs de remodelació de l’enllaç de la C-17 al sud de la Garriga. Les obres, que duraran tot el mes d’agost, obliguen a tallar un carril en cada sentit de la marxa, tant direcció Barcelona com direcció Vic. Segons el DPTOP, les dates són les més idònies per realitzar els treballs, ja que a l’agost la C-17 registra una intensitat de circulació notablement menor que la resta de l'any. Fa uns mesos, l’inici de les obres ja va obligar a desviar el trànsit de la via en sentit sud.

L’actuació, que si res estrany passa estarà enllestida la primera setmana de setembre –tot i que el dilluns 3 d’agost al matí no hi havia ni un sol treballador a la zona-, permetrà que els vehicles que circulen en direcció Vic-Barcelona disposin d’una sortida al sud de la Garriga, és a dir, passat el municipi. Una sortida molt sol·licitada que fins ara no existia. A més, a través de la rotonda que s’ha construït en aquest nou enllaç, es podrà accedir directament a la gran zona industrial que hi ha a la zona –que cada dia rep desenes de camions de gran tonatge. La nova sortida al sud de la Garriga connectarà també amb l’estreta carretera de l’Ametlla del Vallès. Una carretera, embolcallada d'arbres, que s'ha arreglat en el tram que connecta amb el nou enllaç amb la C-17, però que està molt malmesa en els quilòmetres següents, els que van des del nou enllaç fins al centre de l'Ametlla.

Els treballs de remodelació de l'enllaç de la C-17 al sud de la Garriga comporten una inversió total de 3 milions d’euros.

Edicions locals