El ciclista paretà Joaquim Rodríguez fitxa pel Katusha rus

Abandonarà el Caisse d’Epargne per poder córrer el Tour de França el 2010

Esports

Parets del Vallès

Joaquím Rodríguez canvia d'equip. El ciclista de Parets del Vallès fitxarà pel conjunt rus Katusha i, per tant, al finalitzar l'actual temporada abandonarà el Caisse d'Epargne, l’equip del qual ha format part els últims quatre anys. El paretà va tancar les negociacions amb els russos durant la última Volta a Burgos, on Rodríguez va aconseguir destacar: va signar la catorzena posició de la classificació general, va guanyar la segona etapa de la prova i va encapçalar la cursa durant una jornada. El ciclista vallesà, de 30 anys, canvia els colors del mallot per poder disputar el Tour de França el 2010.

"Al marge de les millors condicions econòmiques, necessitava nous reptes, i al Katusha aposten per mi, volen que lideri l'equip en determinades curses i m'asseguren la presència al Tour de França, prova que en els meus anteriors equips mai han cregut convenient portar-m'hi", subratlla Rodríguez. El de Parets del Vallès, per tant, s'estrenarà a la ronda gala la temprada vinent. Abandona el Caisse d’Epargne "deixant molts bons amics" però dolgut amb algunes de les decisions "tècniques" presses pel director del conjunt, Eusebio Unzue.

Volta a Espanya
Rodríguez, tal i com explica ell mateix en el seu lloc web, està en aquests moments a Andorra preparant-se a fons per a la Volta a Espanya. Vol acomiadar-se de l’equip amb un gran resultat: "crec que els dos [equip i ciclista] ens mereixem un bonic acomiadament", apunta.

Edicions locals