Caos a l'AP-7 a Sant Celoni

Un camió accidentat provoca cues de 10 quilòmetres en sentit Barcelona

Societat

Sant Celoni

Un accident a l'AP-7 al seu pas per Sant Celoni aquest dilluns a les sis de la tarda va obligar a tallar tota la circulació de l'autopista en sentit Barcelona durant més d’una hora. A partir de les set es va obrir un dels tres carrils, però això no va evitar el caos: cues de més de 10 quilòmetres per anar cap a la capital catalana i de fins a 5 quilòmetres cap a Girona; en aquest segon cas, les retencions les va causar el lamentable efecte tafaner. La circulació a l’AP-7 no es va restablir del tot fins a dos quarts de dues de la matinada, segons va informar el Servei Català de Trànsit.

Poc abans de les sis de la tarda un tràiler carregat amb tones de ferralla va bolcar per causes que es desconeixen. Camió i càrrega van ocupar els tres carrils en sentit Barcelona. El sinistre va provocar dos ferits lleus, el camioner i un acompanyant, segons van informar els Bombers de la Generalitat. Fins a les set no es va poder obrir cap carril, i sis hores després de l’accident encara es registraven retencions a l'autopista al seu pas per Sant Celoni.

Imatges del conductor suïcida
D'altra banda, els Mossos d'Esquadra van difondre aquest dilluns les imatges del cotxe que la setmana passada va circular 10 quilòmetres en sentit contrari per l'AP-7, des de la sortida de la Roca fins a Cardedeu. Les imatges, captades per les càmeres de trànsit, mostren perfectament la greu temeritat. El conductor suïcida, el francès Gaston Philippe, de 59 anys, va provocar una petita topada entre dos cotxes, sense causar ferits. L'home va donar positiu en el control d'alcoholèmia. Se l'acusa d'un delicte contra la seguretat viària.

Edicions locals