La Festa Major de Mollet acaba amb una nova victòria dels Torrats

La majoria dels actes, com ara l'actuació del mag Lari, s'han omplert de molletans

Cultura

Mollet del Vallès

La Festa Major de Mollet del Vallès va acabar aquest dimarts 18 d'agost. Èxit de públic i victòria final dels Torrats en la batalla de les colles, que aquest any celebraven el seu quinzè aniversari. Les proves puntuables que s'han anat realitzant durant aquests sis dies de disbauxa han atorgat la victòria als de la camiseta marró, que van sumar nou punts gràcies a guanyar l'estirada de cotxe, la garrinada infantil i la cursa en roba interior femenina, entre altres proves. Els Morats només van sumar quatre punts, com ara el que atorgava el de la picada de colles. Per tant, els Torrats repeteixen victòria i sumen ja vuit triomfs. Els de lila es queden en cinc, i és que els primers anys de colles no hi va haver competició.

Les festes de Mollet van finalitzar aquest dimarts a la nit amb el concert de l'orquestra Maravella, que va amenitzar el tradicional ball del fanalet, i amb el castell de focs des de Ca l'Estrada. Entrada la matinada es va anunciar la colla guanyador. L'eufòria dels marrons va envair l'envelat. Els dos caps de colla van intercanviar-se els respectius mocadors i es van llançar al públic per celebrar el fi de festa.

En resum, tot un èxit. El pregoner d'aquest any, el mag Lari, va omplir l'envelat el dilluns 16 d'agost amb el seu espectacle Màgiacadabra. Els diversos actes que es van realitzar al carrer, com ara l'afartada, els cercaviles o la cursa de carros per anar a comprar, van comptar amb la complicitat i la presència dels molletans. A més, els gegants del municipi, el Mir i la Guillema, van celebrar el seu desè aniversari.

Edicions locals