El BM Granollers debuta aquest dijous amb dos amistosos

Els granollerins s'enfronten a Lanzarote amb l'Antequera i una selecció de l'illa

Esports

Granollers

El Fraikin BM Granollers de la temporada 2009-2010 debuta aquest dijous 20 d'agost. Els homes de Lorenzo Rueda disputaran dos partits en dotze hores a l'illa canària de Lanzarote, on l'equip al complet -no hi ha lesionats- va viatjar dimecres al matí. Els granollerins, que s'allotgen a Arrecife, s'enfronten al BM Antequera a les deu del matí, en un partit pensat per agafar ritme de joc i que no forma part del Torneig de San Ginés. A les vuit del vespre el Fraikin BM Granollers jugarà contra la Selecció de Lanzarote, un rival molt fluix: l'any passat els de Rueda van derrotar per 44 a 16 a la selecció d'illencs. Aquest segon matx sí que forma part del torneig.

Divendres el BM Granollers només s'entrenarà, no disputarà cap partit. Debutarà en el torneig el BM Antequera, que s'enfrontarà a la selecció local. Dissabte, tercer i definitiu matx, que s'espera que sigui la final del triangular. Els granollerins jugaran contra l'Antequera. Passi el que passi, els homes de Rueda podran descansar i visitar l'illa diumenge. A la nit agafaran un vol cap a Barcelona.

L'any passat el Torneig de San Ginés a Lanzarote va ser suspès en senyal de dol per la tragèdia aèria de Barajas. L'avió accidentat es dirigia a les Illes Canàries. Els partits es van disputar, però a porta tancada. En aquella ocasió hi van prendre part l'Octavio Pilotes Posada, el Portland San Antonio i la Selecció de Lanzarote. El Fraikin BM Granollers va guanyar als locals, va empatar amb l'Octavio i va caure davant els de Pamplona.

Edicions locals