Els Blancs i AraVallès reparteixen sardines, rom i Escalivada

El diari digital del Vallès Oriental es presenta en societat a Granollers

Cultura

Granollers

Aquesta dimecres a les deu de la nit, a la plaça Perpinyà de Granollers, AraVallès.cat, de la mà de la colla dels Blancs, repartirà sardines i rom, i gaudirà de la música d'arrel folk del grup lleidatà Escalivada. D'aquesta forma desenfadada i festiva, en harmonia amb l'esperit de disbauxa que regna a la comarca gràcies a la Festa Major de Blancs i Blaus, es presenta en societat el nou diari digital del Vallès Oriental, una aposta decidida per internet i per la menyscabada informació de proximitat. AraVallès.cat, que es vesteix de blanc i blau -els colors de les colles-, neix per informar amb rigor i qualitat del dia a dia dels quaranta-tres municipis que formen la nostra comarca.

Amb una ambientació realment marinera, preparada pels dos joves grups de la colla dels Blancs, les Sirenes i els Corsaris, des de les deu de la nit s'oferirà una autèntica sardinada popular a tot aquell que s'apropi a la plaça Perpinyà. Per acompanyar el peixet, litres i litres de rom. I quan hagi desaparegut la gana, començarà l'actuació dels Escalivada, grup que fusiona les arrels folk amb la música moderna i que aquest passat juliol va guanyar l'Esclat 2009, el concurs de joves dels Països Catalans, organitzat per l'esquerra independentista. Els lleidatans Escalivada -nou components- oferiran un repertori basat en temes propis, i marcat per les lletres combatives i reivindicatives que caracteritzen el grup. Tot plegat, acompanyat de guitarres, gralles, flautes travesseres, flabiols, tamborins, acordions, teclat, bateria i un sac de gemecs.

Durant l'acte, AraVallès.cat, que t’està acostant a diari el més interessant de la Festa Major de Blancs i Blaus, projectarà un breu vídeo per donar-se a conèixer i repartirà centenars de flyers promocionals. La imatge per donar-nos a conèixer ho diu tot: en la comarca líder de Catalunya en la presència d’internet i banda ampla a les llars, AraVallès.cat aposta per les noves tecnologies per informar-te de tot allò que succeeix al Vallès Oriental.

Edicions locals