La galeria d'art El Quatre es renova per encetar temporada

Estrena millores en les seves instal·lacions i una exposició de Toni Becerra

Cultura

Granollers

La sala d'art El Quatre, situada al carrer Santa Esperança de Granollers, a tocar de la plaça de la Porxada, es renova per estrenar una nova temporada farcida de novetats. La galeria granollerina ha aprofitat el calorós estiu per millorar les seves instal·lacions i per actualitzar el seu lloc web, i des d'aquest dijous 27 d'agost ofereix una exposició del reconegut artista Toni Becerra. És només la primera pinzellada de l'oferta que ha preparat la sala d'art El Quatre per aquesta nova etapa que ara enceta; durant els propers mesos la galeria granollerina anirà posant en marxa totes les novetats en les quals està treballant a través de diferents acords i convenis de col·laboració.

El pintor Toni Becerra presenta a El Quatre, sota el títol Ciutats d’aquarel·la, les seves últimes obres. Sorprèn, apunten des de la galeria, amb "una progressió extraordinària tant de la seva habitual tècnica depurada com dels temes que tracta en les seves noves obres pictòriques”. Per aquells que han seguit la pintura de Becerra -que ja havia exposat anteriorment a El Quatre- durant els últims deu anys, serà fàcil contemplar l'evolució que ha experimentat l'artista olotí, cada cop més detallista en el dibuix. Això sí, Becerra manté l'estil propi que evoca la pintura americana dels seixanta i els setanta, que va aportar un nou aire al realisme contemporani.

La sala d'art El Quatre, que va obrir les seves portes l'abril del 1986, treballa des de fa anys amb artistes de tot l'Estat espanyol, però sobretot amb joves catalans; és el cas del pintor Toni Becerra.

Edicions locals