Octubre de concerts íntims a Granollers

El Casal Popular l'Esquerda organitza la segona edició del Cicle de Cants i Autors

Cultura

Granollers

El col·lectiu l'Esquerda de Granollers -format per joves de l'esquerra independentista- torna a convocar el cicle de Cants i Autors que tant bona acollida va tenir l'any passat. La iniciativa, que compta amb el suport de l'Associació Cultural de Granollers (AC), proposa quatre cites musicals durant el mes d'octubre; quatre trobades que se celebraran a la casa de cultura Sant Francesc de la capital del Vallès Oriental i al local que té l'Esquerda a l'avinguda Prat de la Riba. Els organitzadors defugen del gran format i aposten per concerts intimistes "que permetin una connexió directe amb el públic". Música en directe i cantautors catalans, com ara Mazoni i Cesk Freixas.

Aquest any les actuacions tindran lloc els dissabtes a les deu de la nit, i en tres de les cites hi haurà dos grups convidats. Tot plegat per fer més atractiva l'oferta. "Hem intentat que les parelles tinguin una concepció musical semblant", explica Joan Gener, de l’Esquerda. L'entrada costa 5 euros, cervesa inclosa. I com a novetat, hi ha un abonament de 12 euros per assistir a tots els concerts, cervesa i samarreta de regal inclosa.

El proper dissabte 3 d'octubre Erm i Bikimel actuen a la sala Sant Francesc. El dia 10 Mecànica Orgànica ho farà al local de l'Esquerda. I, ja de nou a la casa de cultura San Francesc, el 17 d'octubre actuen Mazoni i El petit de Cal Eril, i el 24 Meritxell Gené i Cesk Freixas.

Edicions locals