Restriccions de trànsit entre Sant Fost i Mollet fins al gener

A les obres de millora de la B-500 s'hi sumen els treballs a la C-35 a LLinars

Societat

Llinars del Vallès, Mollet del Vallès, Santa Maria de Palautordera, Sant Fost de Campsentelles

Les bicicletes no són només per a l'estiu. I les obres a les carreteres, tampoc. Com a mínim al Vallès Oriental, que ha sofert diverses restriccions de trànsit a l'agost per reformar algunes vies, aprofitant que circulen menys vehicles, i que segueix patint restriccions al setembre. A les molestes obres a la ronda de Granollers, que s'allargaran tot l'any 2009, s'hi han afegit aquesta setmana treballs a la B-500 -en el tram entre Sant Fost de Campsentelles i Mollet del Vallès- i a la C-35, que patirà restriccions de trànsit en horari nocturn entre Llinars del Vallès i Santa Maria de Palautordera, segons informa el departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat.

Les obres de millora al ferm que es duran a terme a la retorçada B-500 -la via que va fins a Badalona- comportaran restriccions de trànsit en el tram entre Sant Fost de Campsentelles i Mollet del Vallès fins al gener vinent. Aquestes afectacions consistiran, segons el desenvolupament de l'obra, en l'ocupació d'un carril de la calçada i el pas alternatiu dels vehicles pel carril que quedi lliure. En el tram entre l'inici de la travessera de Sant Fost de Campsentelles i l'encreuament amb la carretera de la Roca del Vallès (BV-5001), les restriccions a la calçada es produiran entre les deu del matí i les sis de la tarda, de dilluns a dijous; i fins a les dues de la tarda els divendres. Pel que fa al tram entre l'encreuament amb la BV-5001 i la rotonda amb l'antiga N-152 a Mollet del Vallès, aquestes restriccions es produiran en horari nocturn, de diumenge a dijous, entre les nou de la nit i les sis del matí.

També com a conseqüència de les obres de millora del ferm que s'hi portaran a terme, en aquest cas fins al novembre vinent, la C-35 patirà restriccions de trànsit, en horari nocturn, en el tram entre Llinars del Vallès i Santa Maria de Palautordera. Les afectacions a la calçada consistiran en l'ocupació d'un carril, segons les necessitats de l'obra, de manera que es facilitarà el trànsit pel que quedi lliure. Aquestes restriccions es produiran en horari nocturn, entre les nou de la nit i les sis del matí, entre la nit de diumenge a dilluns i la de dijous a divendres.

Edicions locals