Aigua del Montseny aposta pel disseny

Presenta un original estoig amb tres unitats de 0,33 litres d'H2O: La Molècula

Economia

Montseny, Sant Esteve de Palautordera

La companyia vallesana Aigua del Montseny, especialitzada en l'embotellament d'aigua del deu de Sant Antoni, situat a Sant Esteve de Palautordera, ha entrat al mercat del disseny amb el producte H2O: La Molècula. L'embotelladora ha creat un estoig rectangular, lleuger, transparent i minimalista que conté tres elegants envasos de 0,33 litres en forma d'esfera que simbolitzen la composició molecular de l'aigua: dos àtoms d'hidrogen i un d'oxigen. "El producte es diferencia de la resta per la seva qualitat i presentació, i amb ell ens continuem renovant, seguint la línia emprenedora de l'empresa”, subratllen des d'Aigua del Montseny.

La transparència de l'estoig respon a la filosofia d'H2O: La Molècula: "Mirar cap al futur mantenint els valors tradicionals". Es tracta d'un model innovador en la seva forma que conserva totes les qualitats saludables d'una aigua que s'envasa a tocar del parc natural del Montseny des del 1959. Ser una empresa tradicional que mira cap al futur exigeix situar els seus productes en els canals de venta emergents i treballar amb tots els formats de mercat. "La innovació és fonamental per sobreviure en un mercat tan competitiu com el de les aigües", afirma Carme Ninou, presidenta de la companyia.

Actualment Aigua del Montseny disposa de tecnologies capdavanteres que garanteixen que tota l'aigua captada compleixi els màxims estàndards i exigències de qualitat. El nombre de clients de l'empresa del Baix Montseny ha anat creixent, i darrerament ha traspassat fronteres i s'ha introduït també a altres països de la Unió Europea, com ara Alemanya, Itàlia o França. Aigua del Montseny embotella anualment més de 100 milions de litres d'aigua.

Edicions locals