AraVallès.cat i Objectiu Cultura segellen un acord de col·laboració

El diari digital gaudirà de les fotografies fetes pels professionals del grup cultural

Societat

El diari digital del Vallès Oriental AraVallès.cat i el grup Objectiu Cultura van segellar aquesta passada setmana un acord de col·laboració per il·lustrar les informacions d'aquest mitjà digital amb les fotografies realitzades pels professionals del grup cultural granollerí. De fet, el director d'AraVallès.cat, Eduard Mas, i els professionals d'Objectiu Cultura, Juank Casado i Sergi Palau, van rubricar a Granollers un acord que porta setmanes donant els seus fruits, ja que des de la Festa Major de la capital del Vallès Oriental -celebrada a finals del passat mes d'agost- es poden trobar al diari digital fantàstiques instantànies signades pel grup de fotoperiodisme cultural.

Objectiu Cultura neix de la unió dels fotògrafs Juank Casado i Sergi Palau, dos professionals amb experiència vinculats al món cultural des de fa més de deu anys. Tant Casado com Palau han publicat instantànies a les revistes Tot Granollers i Tot Mataró; Diari de Tarragona; El Punt; diari 3 de 9; l'edició del Vallès Oriental de El 9 nou; diari electrònic Vilaweb, i la revista Folc del grup Enderrock.

Pel que fa a AraVallès.cat, el primer diari digital que neix per informar específicament de tot allò que succeeix als quaranta-tres municipis del Vallès Oriental, Casado i Palau ja hi han publicat desenes de fotografies. Són obra d'Objectiu Cultura les fotogaleries de la Festa Major de Granollers i les 24 hores de resistència en ciclomotors de la Vall del Tenes, entre molts d'altres treballs. Tant AraVallès.cat com Objectiu Cultura esperen que la col·laboració segellada sigui llarga i fructífera per ambdues parts.

Edicions locals