Enxampats disset conductors beguts en un cap de setmana a les Franqueses

La policia local multiplica els controls durant la Festa Major de Corró d'Avall

Societat

les Franqueses

La policia local de les Franqueses del Vallès va enxampar el passat cap de setmana disset persones que conduïen begudes, és a dir, que circulaven amb una taxa d'alcohol superior a l'autoritzada. Els agents, que van efectuar més controls dels habituals en diferents punts del municipi coincidint amb la Festa Major de Corró d'Avall, van aturar 165 conductors, dels quals 17 van ser denunciats per conduir amb una taxa d'alcohol massa elevada i 1 per negar-se a realitzar la prova. Sis dels vehicles aturats per la policia van ser immobilitzats, i es van efectuar 3 denúncies per circular sense carnet de conduir o amb un carnet no vàlid, segons va informar aquest dimarts l'Ajuntament de les Franqueses.

El consistori de les Franqueses del Vallès considera "greu" que més del 10 per cent dels conductors als quals es va sotmetre a la prova de l'alcoholèmia hagin donat positiu. L'Ajuntament també ha convidat a reflexionar sobre la dada i ha fet una crida a la responsabilitat, i no només pel que fa al consum d'alcohol. I és que en altres intervencions realitzades el passat cap de setmana, la policia local va denunciar a tres persones per consum de substàncies estupefaents -els agents van intervenir drogues pel consum- i a dues més per venda ambulant no autoritzada -a una d'aquestes se li va requisar el material.

A més, durant la Festa Major de Corró d’Avall la policia va establir protocols de protecció de tots els actes programats, que van transcórrer sense incidents destacables en matèria de seguretat.

Edicions locals