Les policies de tot l'Estat disparen a Mollet

Una 50ena d'equips participen al sisè Campionat de Tir Policial Ciutat de Mollet

Societat

Mollet del Vallès

Mossos d'Esquadra, Policia Nacional, Guàrdia Civil, Ertzaintza, Policia Foral de Navarra, Exèrcit Espanyol... Tots dispararan des d'aquest dijous i fins dissabte a Mollet del Vallès. I és que entre la cinquantena d'equips que participen en la sisena edició del Campionat de Tir Policial Ciutat de Mollet hi ha totes les forces policials de l'Estat espanyol. També hi prenen part, com no, nombroses policies locals de tot Catalunya. El campionat,
organitzat per la policia municipal de Mollet, es celebra els dies 24, 25 i 26 de setembre a l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya. Aquest any amb participació rècord. Tots a disparar, però a una diana.

Any rere any, el Campionat de Tir Policial Ciutat de Mollet ha crescut pel que fa al prestigi, la participació i el nivell dels equips. En la sisena edició, s'hi ha inscrit una cinquantena d'equips i això ha fet que el concurs es desenvolupi en tres dies, en comptes de les dues jornades habituals. Així, es celebrarà del 24 al 26 de setembre, de les vuit del matí a les sis de la tarda, a les galeries de tir de l'Institut de Seguretat Publica de Catalunya, situades a Mollet del Vallès, a tocar de la C-17. El campionat es desenvolupa de manera individual i per equips i es puntua en exercicis de precisió i de velocitat. Els Mossos d'Esquadra defensen el títol aconseguit l'any passat.

Altres novetats d'aquesta edició són la programació d'un nou concurs, anomenat Tret veloç, on els vuit millors classificats del 2008 s'enfrontaran en un duel de velocitat molt espectacular; al més pur estil western. A més, s'ha instal·lat una carpa a l'exterior de les galeries de tir, amb una exposició del material policial més modern del mercat. El dissabte 26 de setembre a les dues del migdia es farà l'habitual dinar de cloenda del Campionat de Tir Policial Ciutat de Mollet, al restaurant Can Prat, durant el qual es lliuraran els trofeus.

Edicions locals