Ràdio Mollet engega temporada

Al novembre l'emissora es traslladarà als nous estudis de l'edifici Lledoner

Societat

Mollet del Vallès

Ràdio Mollet ha engegat aquesta setmana la temporada 2009-2010, la darrera que emetrà des de la seu històrica de l'emissora a l'avinguda Jaume I. De fet, d'aquí a poques setmanes, durant el mes de novembre, la ràdio municipal -que va néixer el 1981- es traslladarà als nous estudis, situats a l'edifici Lledoner, a la plaça de Cinco Pinos, on també tindrà la seu l'emissora de televisió digital Vallès Visió, del Consorci Teledigital Mollet. Les obres es van adjudicar a l’empresa Acústica Integral per un import de 181.606 euros. A més, s’invertiran 110.000 euros en mobiliari i material tècnic per equipar els nous estudis. L'edifici de l'avinguda Jaume I s'enderrocarà per construir-hi el tercer ambulatori de la ciutat.

Com sempre, l'emissora presenta novetats a la graella de programes, però manté una estructura similar a la de temporades anteriors, amb una especial atenció a la informació d'interès local, a la participació de les entitats ciutadanes que volen difondre les seves activitats i a la música. La programació pròpia comença a les set del matí i finalitza a les onze de la nit, excepte els divendres i els dissabtes, quan la música més actual sona fins a les tres de la matinada. Els informatius mantenen la seva franja habitual, a la una i les set de la tarda, i incorporen la informació esportiva, l'espai dels portaveus municipals, que difon l'activitat dels grups polítics que conformen l'Ajuntament, i una agenda de serveis. A les vuit del matí i a les nou del vespre, un resum inicia i tanca la jornada informativa, que es complementa amb el butlletins cada 30 minuts.

Entre els programes que s'incorporen a la programació destaca La maleta perduda, dedicat als viatges i als viatgers; On anem?, amb l'agenda d'actes del cap de setmana a la ciutat i els municipis de l'entorn, les estrenes de cinema i les propostes d'oci més interessants, i Lazos latinos, que aproparà la realitat social i cultural de la comunitat llatinoamericana de la mà de l'associació molletana Brisas de los Andes.

Entre les noves propostes musicals cal destacar també Infinity, on es fa un repàs a la música dance dels anys vuitanta. El programa Zona oasi es presenta com a una proposta de relax per escoltar la millor música chill out, ambient, deep house i deep trance. A la graella de Ràdio Mollet també s'incorporen dos espais musicals que van sonar durant la temporada d'estiu: Station music i On dance, que ofereixen música actual i informació de concerts.

Edicions locals