L'Índia de Fuentetaja s'exposa a El Quatre

Les pintures del madrileny romandran a la sala granollerina fins el 14 d'octubre

Cultura

Granollers

La sala d'art El Quatre, situada al carrer Santa Esperança de Granollers, a tocar de la plaça de la Porxada, ofereix des d'aquesta setmana i fins al proper dimecres 14 d'octubre una exposició més que interessant d'un dels artistes de l'Estat més cotitzats actualment: José Luís Fuentetaja, que domina el realisme com pocs i que acostuma a sorprendre amb pintures molt vives i lluminoses. El madrileny Fuentetaja, que porta més de vint anys viatjant i pintant la realitat del continent asiàtic, arriba a Granollers amb una exposició sobre l'Índia titulada Manasté. Excepcionals les figures del pintor, sense oblidar els paisatges exòtics.

Segons apunten els directors de la galeria El Quatre, contemplar una de les obres de Fuentetaja "és submergir-se en un món especial, traslladar-se a llocs llunyans, on el temps corre d'una altre forma, a cultures diferents de la nostra amb un fort component espiritual que ho envaeix tot, on la tradició forma part de la vida diària i acompanya qualsevol ritus domèstic". L'obra d’aquest artista és un fidel document de l'existència de maneres de viure que molts cops ens sobten. I és un fidel document perquè Fuentetaja, sens dubte, és un mestre a l'hora de captar la figura humana i l'entorn. I en totes les tècniques possibles: oli, pastel, aquarel·la i, és clar, amb un simple carbó.

L'exposició de Fuentetaja és la segona que ofereix el nou espai de la sala d'art El Quatre, que ha engegat la temporada plena de novetats i amb una programació d'un alt nivell artístic.

Edicions locals