Tres homes assalten a mà armada un banc a Granollers

S'enduen 25.000 euros d'una de les oficines que té Caixa Laietana a la ciutat

Societat

Granollers

Tres homes van assaltar aquest dimarts 29 de setembre a primera hora del matí, a les vuit i vint minuts, una de les sucursals que Caixa Laietana té a Granollers. Els individus, a qui els Mossos d'Esquadra busquen per la capital del Vallès Oriental i rodalia, anaven armats -com a mínim portaven a sobre una pistola, amb la qual van intimidar als treballadors, que no van oferir resistència per evitar mals majors. Els lladres van entrar a l'oficina bancària quan encara no hi havia cap client al seu interior. Segons fonts properes a la investigació, els atracadors haurien aconseguit fugir amb un botí de 25.000 euros.

Durant l'atracament, un dels lladres va esperar a l'exterior del banc en un vehicle que els Mossos d'Esquadra busquen en aquests moments. Es tracta d'una furgoneta Renault platejada. Els altres dos atracadors van accedit a l'interior de l'establiment i van intimidar els treballadors. Després de fer-se amb els diners, i de passar escassos minuts dins del banc, els dos atracadors van fugir de l'entitat amb el vehicle que els esperava fora. En un primer moment els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Granollers van desplegar un dispositiu per intentar trobar els autors de l'atracament. Passades més de 24 hores, és la policia catalana qui busca als lladres.

Detingut un molletà que transportava cocaïna
D'altra banda, segons va informar aquest dimarts la Guàrdia Civil, la benemèrita va arrestar el passat 25 de setembre a la terminal T-1 de l'aeroport del Prat un veí de Mollet del Vallès que transportava més de set quilos de cocaïna en llaunes de llenties, cigrons, sardines, fesols amb cansalada i mongetes blanques. La Guàrdia Civil va registrar l'equipatge del passatger de Mollet i va detectar la droga repartida entre les llaunes. En total, J.B.B., de 46 anys d'edat, portava 7.261 grams de cocaïna.

El detingut havia arribat a Barcelona en un vol procedent de Sud-amèrica i en ser registrat el seu equipatge els agents van descobrir les llaunes. El detingut va passar a disposició del jutjat de guàrdia del Prat de Llobregat.

Edicions locals