Granollers posa gespa artificial als camps de Can Gili i Ponent

Els dos equipaments municipals han millorat condicions per a la pràctica esportiva

Esports

Granollers

Dos dels cinc camps de futbol de Granollers milloren. L'Ajuntament de la ciutat ha adequat els terrenys de joc de Can Gili i Ponent. Des de fa uns dies, els dos camps municipals disposen -al igual que el camp del carrer Girona- de gespa artificial, que ha substituït el sempre incòmode sauló. Aquest és se'ns cap mena de dubte l'aspecte més visible de les reformes, però no l'únic. El consistori també ha renovat les condicions de les dues instal·lacions: s'ha millorat el sistema de drenatge i de rec per adaptar-lo a la nova superfície, s'han instal·lat tanques metàl·liques i s'han substituït les antigues porteries. Tot plegat ha costat uns 700.000 euros.

En el cas del camp de futbol de Ponent, la unió temporal de les empreses Royal Verd i Piedra Natural Leiro ha realitzat aquestes millores, amb un pressupost de més de 360.000 euros. Les obres del camp de futbol de Can Gili les han fetes les empreses Limonta Sport Ibérica i Cisteró. En aquest cas, amb un pressupost de prop de 350.000 euros. La Diputació de Barcelona ha subvencionat les millores de cada un d'aquests camps de futbol amb 175.000 euros.

Aprofitant la millora dels terrenys de joc de Ponent i de Can Gili, l'Ajuntament ampliarà el nombre d'instal·lacions municipals que acolliran la lliga de futbol a set. I és que tots dos camps s'afegiran als de Primer de Maig i del carrer de Girona com a espais d'aquesta competició. En el cas del camp municipal de Can Gili, a més, cal tenir en compte que, des de l'any passat, hi juga un altre club, a més dels equips del barri. Així, als ja tradicionals partits dels conjunts de base, de veterans i de noies del Club de Futbol Finsobe, s'hi afegeixen els enfrontaments del Club Deportivo Santa Cruz.

A tot plegat, a partir del proper mes d'octubre, s'hi ha de sumar una altra novetat destacada al camp de futbol de Can Gili. El Futbol Cub Barcelona ha previst realitzar en aquest terreny de joc un curs de formació de tècnica esportiva per a nens i nenes d'entre 6 i 14 anys d'edat, és a dir, en les categories de prebenjamins, benjamins, alevins i infantils. D'aquesta manera, el Barça comença la implantació d'una escola de tecnificació a Granollers, amb activitat cada divendres, de dos quarts de sis de la tarda a les set.

En el cas del camp de futbol de Ponent, cal recordar que hi juguen els equips de futbol base, alevins, fèmines, amateurs i veterans del Club de Futbol Ponent.

Edicions locals