Dues dimissions posen contra les cordes al president de l'EC Granollers

Pleguen vuit entrenadors i un grup de pares amenaça amb una moció de censura

Esports

Granollers

La dimissió de dos coordinadors del futbol base de l'Esport Club Granollers amenaça amb complicar la continuïtat del president Pasqual Germán al capdavant del club. Aquest passat dilluns 5 d'octubre Pep Barbany i Sergi Gros van abandonar els seus càrrecs per importants desavinences amb la directiva. L'endemà, dimitien vuit entrenadors de la base -els dels dos juvenils, els dos cadets, els tres infantils i un dels alevins- i els jugadors dels seus respectius equips es negaven a entrenar. Dimecres i dijous alguns d'aquests nois van protestar asseguts al mig del camp de futbol. Per tot plegat, alguns pares ja demanen la dimissió immediata de la junta.

Per presentar la moció de censura, segons estipulen els estatuts del club, cal comptar amb les signatures del 20 per cent dels socis. En el cas del Granollers, hi ha uns 650 socis, segons assegura la directiva. Per tant, als pares interessats en presentar la moció -que afirmen comptar amb el suport d'alguns empresaris de la ciutat- necessiten unes 130 signatures vàlides. Ara per ara, en tenen unes 80. "Els nens no jugaran fins que no tornin els seus entrenadors, i aquests no tornaran si abans no marxa l'actual junta", deixa ben clar un dels pares.

El president del CE Granollers, Pasqual Germán, explica que Barbany i Gros han dimitit perquè no acceptaven la rebaixa de sou que el club els va proposar, obligat per l'actual crisi econòmica: no s'ingressa per patrocinis i hi ha menys equips. Segons apunta Germán, els dos coordinadors cobraven 1.800 i 1.400 euros, respectivament, per treballar deu hores a la setmana. "Des de dimarts passat Jofre Ciurans i Aitor Calero han estat designats per la junta directiva com a coordinadors del futbol base en substitució de Barbany i Gros, respectivament, que van decidir deixar el club per motius econòmics", conclou Germán, que recorda a tots els jugadors que "estan convocats tant pels entrenaments com pels partits que estan programats". No fos que algun es negui a jugar aquest cap de setmana. Barbany i Gros ni confirmen ni desmenteixen les xifres econòmiques que dóna la junta directiva del CE Granollers.

Edicions locals