El CB Granollers perd tot i la inspiració d'Esteller

El CB Mollet cau a la Seu d'Urgell en el primer desplaçament de la temporada

Esports

Granollers, Mollet del Vallès

Creu per als dos equips del Vallès Oriental que juguen a la lliga EBA. El Club Bàsquet Granollers Abolafio va perdre aquest diumenge 11 d'octubre el segon partit dels tres que ha disputat aquesta temporada. Els homes de Joel Romeu no van optar a la victòria a la pista del CE Sant Nicolau, a Sabadell (Vallès Occidental). Al final, 78 a 71. Un mal menor si tenim en compte que els granollerins perdien de 16 punts, 55 a 30, al final del tercer quart. Pel que fa al CB Mollet, va caure en el primer desplaçament de la temporada. Els d'Àlex Coma, que la setmana passada van guanyar en el seu debut a la lliga EBA, van perdre per 96 a 90 contra el Sedis Mausa de la Seu d'Urgell (Alt Urgell).

El CB Granollers va pagar molt cara l'escassa aportació dels seus jugadors exteriors, amb un devastador percentatge de 2 de 18 en llançaments de tres punts. Això va fer que la inspiradíssima actuació del veterà Roger Esteller (28 punts, 16 dels quals a l'últim quart) no servis per a res. A més, els granollerins no van defensar amb la mateixa intensitat que la setmana passada contra el Vic i van perdre masses pilotes.

Al primer quart els de Romeu ja perdien per més de 10 punts. Van arribar al descans sis punts per sota: 33 a 27. Però al tercer quart tot plegat va quedar vist per sentència. Als últims minuts d'aquest període tres triples seguits del Sant Nicolau van allargar la diferència fins als 15 punts, 54 a 39. Tot i que la remuntada era més que difícil, els punts d'Esteller (en l'últim quart: 5 de 5 en llançaments de dos, 1 de 2 en triples i 3 de 3 en tirs lliures) van situar als granollerins només 6 punts per sota dels de Sabadell.

El Mollet llença el partit a l’últim quart
Pel que fa al Recanvis Gaudí CB Mollet, va sumar la primera derrota de la temporada en el primer desplaçament, a la difícil pista del Sedis Mausa de la Seu d’Urgell. Els molletans van pagar molt cars els errors comesos en atac, sobretot als últims minuts. Al primer quart va saltar la sorpresa, ja que va finalitzar amb els homes de Coma per davant en el marcador: 19 a 22. Un parcial de 32 a 22 al segon quart va col·locar al Sedis Mausa per davant. Però a la represa el CB Mollet, amb un impressionant Jonathan Ramírez (37 punts), va ser molt superior als de la Seu. Parcial de 17 a 32 i un prometedor 68 a 76 al final del tercer quart. I aquí es va esgarrar tot. Els molletans van estar molt desencertats en atac i van facilitar la remuntada dels locals. Al final, 96 a 90.

Edicions locals