La policia local de la Llagosta intervé roba falsificada

El material, valorat en 8.000 euros, es venia en una parada del mercat setmanal

Societat

La Llagosta

La policia local de la Llagosta va intervenir aquest dijous 15 d'octubre en una parada del mercat setmanal ambulant de la ciutat roba falsificada valorada en uns 8.000 euros. El material imitava peces de quatre marques diferents, totes molt conegudes. Els agents de la Llagosta van actuar després de rebre una denúncia d'un representant d'una d'aquestes quatre firmes afectades. En concret, la policia local va decomissar roba i sabates de les marques Calvin Klein, Dolce&Gabbana, Emporio Armani i Bikkermbergs. No és la primera vegada que les forces de seguretat detecten material robat o falsificat al mercat setmanal de la Llagosta.

En una altra parada, es van intervenir una trentena de peces de roba íntima falsificades de Calvin Klein. Als responsables de les dues parades, dos veïns de Barcelona, se'ls imputa un delicte contra la propietat industrial. Segons informa l'Ajuntament de la Llagosta, una vegada que la policia local acabi les diligències, els Mossos d'Esquadra s'encarregaran de la investigació amb l'objectiu de determinar l'origen del material confiscat aquest dijous.

Un mercat reincident
No és ni la primera ni la segona vegada que les forces de seguretat actuen al mercat setmanal de la ciutat vallesana. Sense anar gaire enrere, a l'abril d'aquest any, efectius de la Guàrdia Civil van intervenir en una parada del mercat productes de bijuteria de diferents marques conegudes, falsificats i valorats en 25.850 euros. Entre els objectes intervinguts hi havia 38 polseres, 7 rellotges, 100 anells, 63 collarets, 41 jocs d'arracades i 6 anells. El responsable de la parada, un ciutadà uruguaià i veí de Viladecans (Baix Llobregat), va ser condemnat per un delicte contra la propietat industrial i intel·lectual. El material falsificat estava disposat per a la venda al públic en la parada inspeccionada, al igual que la roba i les sabates intervingudes aquest dijous.

Edicions locals