Atropellen dos mossos d'esquadra a Tagamanent

Els agents, que estan greument ferits, regulaven el trànsit a la C-17

Societat

Tagamanent

Un vehicle ha atropellat aquest dimarts al migdia a dos mossos d'esquadra a la C-17, al terme municipal de Tagamanent. L'accident ha tingut lloc minuts abans de dos quarts de dues del migdia al quilòmetre 38 d'aquesta transitada via, segons han informat els Bombers de la Generalitat. Els dos mossos d'esquadra estaven regulant el trànsit en aquest punt de la C-17 mentre una grua d'assistència atenia un cotxe avariat. Segons els primers indicis, un altre vehicle hauria relliscat a causa de l'asfalt moll i d'intentar reduir la velocitat al veure als agents i hauria impactat contra aquests i el conductor de la grua.

Els dos mossos d'esquadra estan greument ferits: presenten politraumatismes i els seu pronòstic és reservat. Els agents han estat evacuats d'urgència en helicòpter i ambulància, respectivament. La C-17 -l'autovia de l'Ametlla- s'ha hagut de tallar en els dos sentits de la marxa, segons informa el Servei Català de Trànsit (SCT). El conductor de la grua i el conductor del vehicle que ha atropellat els dos mossos han resultat ferits lleus.

El pas de la C-17 pel terme de Tagamanent, sobretot els quilòmetres 38 -on s'ha produït l'atropellament- i 39, són un autèntic punt negre de la xarxa viaria catalana. En aquest tram si sumen els accidents, molts d'ells greus, des de fa anys, sense que les administracions hi posin remei algun.

Edicions locals