La Garriga organitza una festa per reobrir el Casal de Joves

L'escola bressol la Puput de Bigues estrena cuina i personalitza els menús

Societat

Bigues i Riells, la Garriga

Després d'uns quants mesos d'obres, aquest divendres 23 d'octubre la Garriga reobre el Casal de Joves del municipi. Per celebrar que l'equipament torna a funcionar, i que els joves rebran millor atenció gràcies a la reordenació i la millora de les instal·lacions, l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament ha organitzat una festa. Així, a partir de les sis de la tarda, a més de l'acte de reobertura més formal, es realitzaran tot un conjunt d'activitats que no acabaran fins passada la mitjanit. Actes que comptaran amb la participació de diferents joves del municipi que ja porten molts dies preparant la festa.

A dins del Casal es faran torneigs de futbolí i tennis taula. A fora, al carrer Sant Francesc i a la plaça Doctor Montal, es duran a terme taller de còctels sense alcohol; pintada d’un grafit; exhibició i master class de hip hop; un espectacle a càrrec del Front Diabòlic de la Garriga i, per acabar, un concert amb dos grups locals: Tetuà la Rumba i Outside. A més, s'exposaran els logos que s'han presentat al concurs convocat per l'Àrea de Joventut. Es busca un logo per al casal de Joves.

L'escola bressol la Puput estrena cuina

També està d'estrena Bigues i Riells, ja que aquests dies ha entrat  en funcionament la cuina de l'escola bressol la Puput. Fins ara, el centre -que continua oferint el servei El niu de la Puput- no disposava de cuina pròpia i oferia servei de càtering. Amb la nova cuina, l'empresa que hi treballa actualment pot cuinar in situ i això permet que els infants puguin gaudir de menús personalitzats. En aquest sentit, l'empresa pot oferir dietes astringents i també per al·lèrgics.

Edicions locals