Més de 3.000 euros per a les persones amb discapacitats

La Fundació Apadis de les Franqueses rep la recaptació del Trofeu Sergi Barjuan

Societat

les Franqueses

La Fundació i Associació d'Atenció a Persones amb Discapacitats i els seus Familiars (APADIS), creada fa quinze anys i que es troba ubicada a les Franqueses del Vallès des del gener del 2002, va rebre aquest dimarts 20 d'octubre un txec per import de 3.380 euros de la recaptació del VIII Trofeu Sergi Barjuan de futbol que es va disputar el passat mes de setembre a les Franqueses. L'acte d'entrega del txec va tenir lloc a la sala de plens de l'Ajuntament i va comptar amb la presència de l'alcalde de les Franqueses, Esteve Ribalta, el regidor d'Esports, Josep Badia, l'exjugador del FC Barcelona, Sergi Barjuan, i la presidenta de la Fundació Apadis, Imma Navarro.

La presidenta de la Fundació Apadis va agraïr el suport de l'Ajuntament i la donació que servirà "per millorar la qualitat dels serveis de tarda del centre". Entre d’altres accions, es finalitzaran les obres d'adaptació d'uns lavabos per a persones amb mobilitat reduïda i es compararà material per a les persones discapacitades que acudeixen al centre. Sergi Barjuan va donar les gràcies a Apadis per la col·laboració en el torneig, i va subratllar que "volem que el Trofeu faci veïnatge, que faci poble, i això s'està aconseguint. Aquesta aportació que fem a Apadis és nostra i de les moltes persones del poble que van assistir als partits".

A diferència de l'any passat, quan es va donar la recaptació del torneig a la Fundació per a la gent Gran de les Franqueses sense una convocatòria oberta, enguany podien optar a rebre l'ajut econòmic totes les entitats del municipi que presentessin un projecte social. Es va escollir el projecte presentat per APADIS, que té com a principal objectiu promoure la integració social i laboral de les persones amb discapacitat en igualtat de drets i oportunitats i millorar la qualitat de vida de la persona amb discapacitat i la dels seus familiars.

El VIII Trofeu Sergi Barjuan es va disputar el passat 10 de setembre en la modalitat de triangular i va enfrontar el CF Les Franqueses, guanyador del torneig previ dels equips locals, el Juvenil del CE Sabadell i el Juvenil del FC Barcelona, que va ser el campió.

Edicions locals