AraVallès.cat estrena agenda i portada de cap de setmana

El diari digital del Vallès Oriental s'instal·la al centre urbà de Granollers

Societat

AraVallès.cat continua creixent: tant en nombre de visites com de serveis que ofereix als seus lectors. Aquesta setmana el diari digital del Vallès Oriental, que informa gratuïtament del dia a dia dels quaranta-tres municipis que formen la nostra comarca, ha estrenat una completa i pràctica agenda d'actes. I aquest dissabte 24 d'octubre AraVallès mostra la que serà la seva imatge durant els caps de setmana: una nova portada que inclou noves seccions. A més, el diari digital s'instal·la des d'aquesta setmana al centre urbà de Granollers, per seguir tota l'actualitat del Vallès Oriental des de la capital de la comarca.

La gran quantitat d'activitats que es celebren a la comarca es mereixia una agenda que les destaqués. Per això, AraVallès ha incorporat una visual i pràctica agenda que divideix els actes segons les seves característiques -concerts, aniversaris, festes...- i segons el dia en què es celebren -l'agenda va acompanyada d'un calendari. A més, cada activitat va aferrada a un mapa que permet al lector saber exactament on ha d'anar. L'agenda d'AraVallès també permet conèixer més informació sobre els actes, dirigir-se directament al lloc web dels organitzadors i enviar l'activitat al vostre Outlook. La propera setmana, l'agenda anirà acompanyada d'una cartellera de cinema.

AraVallès també estrena la portada del cap de setmana, que destaca l'entrevista que el diari publica cada dissabte, i que incorpora noves seccions: 'les cares de la setmana', on posem color a tres personatges relacionats amb l'actualitat de la setmana a la comarca; 'fent amics al facebook', una secció que ens permetrà conèixer a molts grups d'aquesta xarxa social virtual relacionats amb el Vallès Oriental; i 'la carta', pensada com a una eina més -que s'afegeix als comentaris de les notícies i a l''envia'ns una notícia'- perquè els lectors interactuïn amb l'AraVallès.

El diari digital del Vallès Oriental creix, en tots els aspectes. Cada dia incorporem a més opinants, com ara el periodista de TV3 David Bassa o la gestora cultural Marina Martori. I cada dia tenim més lectors: just quan assolim el segon mes de vida -AraVallès va començar a caminar oficialment el 22 d'agost, coincidint amb l'inici de la Festa Major de Granollers- el diari s'ha consolidat amb aproximadament un miler de visites diàries de mitjana.

Per respondre a aquestes visites de la millor manera possible i per seguir creixent, apostant sempre per la informació de proximitat, actualitat i qualitat, AraVallès s'instal·la des d'aquesta setmana al centre urbà de Granollers, al carrer Anselm Clavé. I tot plegat acaba de començar.

Edicions locals