Mollet renta la cara al pavelló de Riera Seca

Millora els vestidors i crea quatre noves oficines gràcies a dos projectes del FEIL

Esports

Mollet del Vallès

L'Ajuntament de Mollet del Vallès ha rentat la cara al pavelló municipal de Riera Seca: ha fet millores als vestidors i ha adequat nous espais d'oficines per a les entitats que utilitzen l'equipament habitualment, com ara l'equip d'hoquei sobre patins de la ciutat. Aquest dimarts 27 d'octubre al matí, l'alcalde de Mollet, Josep Monràs (PSC), va visitar les reformades instal·lacions acompanyat pel president de la Federació Catalana de Patinatge, Ramon Basiana, i va entregar les claus de les noves oficines al president del Mollet Hoquei Club, Pascual Alemany, i al president del Club Patinatge Artístic Mollet, José Antonio Marco.

El Pavelló Municipal de Riera Seca s'ha beneficiat de dos projectes del Fons Estatal d'Inversió Local (FEIL), amb una inversió d'uns 250.000 euros. Així, s’ha instal·lat climatització i aigua calenta als vuit vestidors que hi ha per als jugadors i als quatre per als àrbitres i monitors. També s'han instal·lat polsadors per l'aigua calenta a la zona de les dutxes, de manera que se'n regula l'ús de manera automàtica, tot promovent l'estalvi sostenible.

Un altre projecte del FEIL ha servit per aprofitar l'espai de les quatre torres del pavelló, tot tancant-les i convertint-les en quatre noves oficines d'entre 20 i 25 metres quadrats. D'aquests nous espais, dos s'han cedit al Club Patinatge Artísitic Mollet i al Mollet Hoquei Club, ja que són les entitats residents al pavelló. Un altre espai serà compartit per la Federació Catalana de Patinatge i la resta d'entitats que ho sol·licitin. En el quart espai s'hi troba la zona de la megafonia del recinte.

Les obres han consistit en el tancament, la pavimentació, els revestiments i la instal·lació elèctrica dels quatre nous espais, així com la climatització i el mobiliari. Gràcies a aquesta actuació, les entitats han guanyat un espai més visible i confortable i podran aprofitar els despatxos que fins ara tenien al soterrani com a magatzem per al seu material.

Edicions locals