José Luis Caña és el nou president del BM Granollers

La candidatura del fins ara vicepresident és l'única que s'ha presentat als comicis

Esports

Granollers

José Luis Caña és el nou president del BM Granollers. Després de la dimissió, el dijous 1 d'octubre, de Juanma Pérez Ortiz, al capdavant del club durant deu anys, la junta directiva va convocar eleccions. Es podien presentar candidatures fins aquest divendres 30 d'octubre a les vuit del vespre. I finalitzat el termini, l'únic candidat a presidir el Granollers és el fins ara vicepresident econòmic, Caña. Per tant, no caldrà celebrar una assemblea general extraordinària; el proper dilluns 2 de novembre la junta electoral proclamarà José Luis Caña nou president del club. President continuista, ja que incorporarà la majoria de directius que hi havien fins ara.

Dels catorze membres de la directiva actual, que va començar el mandat l'abril del 2008, només tres han decidit no continuar: Javier Abolafio, Jordi Soler i, evidentment, l'expresident Juanma Pérez Ortiz. S'estrenaran en el càrrec Santiago Sáez i Francesc Duran. I continuaran Bernat Barbany, Patrici Manzano, Juanjo Garcia, Josep M. Catot, Josep Gendra, Jordi Montserrat, Francesc Seda, Emili Galisteo, Josep Lluís Escurriola, David Resina i, com no, José Luis Caña.

Estranya a ben pocs que no hagi aparegut cap candidatura alternativa a la de Caña, ja que l'envergadura de l'entitat, la dedicació que exigeix i la dificultat d'aconseguir ingressos espanta a molts, apunten des del club. Sigui com sigui, el nou president hereta un BM Granollers sanejat econòmicament, però amb importants problemes esportius: la primera plantilla està en zona de descens de la Lliga ASOBAL.

Edicions locals