Caldes millora els equipaments esportius

Repara la coberta lateral del pavelló del Bugarai, que al juliol va estrenar graderia

Esports

Caldes de Montbui

L'Ajuntament de Caldes es va comprometre a millorar els equipaments esportius del municipi aquest 2009. I, a falta de dos mesos per acabar l'any, les actuacions a pavellons i camps de futbol ja estan enllestides. L'últim que ha presentat el consistori és la rehabilitació de la coberta lateral del pavelló municipal del Bugarai. La planxa estava molt deteriorada, i això permetia el pas del fred, la calor i l'aigua a la pista, fet que havia provocat fins i tot l'anul·lació de competicions. El cost de les obres ha estat d'11.239 euros. Aquesta millora ha estat feta després que el passat juliol s'instal·lessin les grades de formigó a la pista adjacent al pavelló del Bugarai, amb un cost de 31.320 euros.

Dins del marc de millores dels equipaments esportius previstes per a l'any 2009, l'Ajuntament també ha rentat la cara al camp de futbol municipal. Per pal·liar un problema de deteriorament del travesser posterior de la graderia, que es trobava en estat d'oxidació degut a la pluja i l'humitat, aquest s'ha substituït per un de nou. També s'ha canalitzat l'aigua pluvial per evitar que el travesser es torni a fer malbé. El cost de la substitució del travesser i de la instal·lació dels canals de recollida d'aigua ha estat de 5.633 euros.

Al camp de futbol també s'ha traslladat el marcador des de l'antiga taquilla a la paret del complex esportiu municipal. Aquest trasllat soluciona un problema de distància per a les ones de ràdio que fan funcionar el marcador -que va sense fils- i millora la seva visibilitat. A més, s'ha instal·lat una estructura metàl·lica per no haver de penjar-lo a la paret del complex. Tot plegat ha costat uns 500 euros.

Al pavelló municipal les Cremades s'han substituït les plaques de policarbonat de la capa superior del sostre, fet que permet un estalvi de llum considerable -un 50 per cent- i reforça la seguretat de l'equipament. Cost: 5.038 euros. D'altra banda, a petició de les entitats usuàries d'aquesta instal·lació, i per la seguretat dels esportistes, s'han col·locat proteccions d'escuma als pilars de la pista. Cost: 2.221 euros.

Al pavelló municipal Torre Roja s'ha instal·lat l'amplificador de megafonia. I s'han millorat els accessos del camp de futbol al pavelló. A més a més, l'Ajuntament s'ha gastat 3.556 euros per col·locar llums de senyalització d'emergència a tots els equipaments esportius municipals.

Edicions locals