L'atleta del Barça Víctor Montaner torna a guanyar la Milla Urbana de Granollers

Uns 200 corredors estrenen el remodelat centre urbà de la capital de la comarca

Esports

Granollers

L'atleta del Futbol Club Barcelona, Víctor Montaner, va repetir victòria en la Milla Urbana de Granollers, que es va disputar aquest dissabte a la tarda al remodelat centre urbà de la ciutat, amb sortida i arribada al carrer Anselm Clavé, a tocar de la plaça de la Corona. Montaner va anotar-se la segona victòria consecutiva a la prova granollerina per davant de Mohamed Ait Ben Aissa i Francisco Roldán. Pel que fa a la categoria femenina, l'atleta de l'Agrupació Atlètica Catalunya Emma Almagro va ser la que va córrer amb menys temps la milla (1.609 metres). Es va imposar a Ana Maria Chico i Núria Andrés. De fet, només set dones van prendre part en la cursa.

Els organitzadors de la tercera edició de la Milla Urbana de Granollers tenien prevista una participació d'uns 300 atletes, però al final només 200 corredors van disputar la prova, que tenia un primer tram de suau pujada pel carrer Anselm Clavé fins al carrer Museu i un de baixada fins a la remodelada plaça de la Corona. Sobre les polèmiques llambordes de la plaça, els atletes donaven mitja volta -tenien que fer tres voltes al circuit.

Després de les diverses curses de la canalla, tota federada, i amb força públic al carrer, es van disputar les proves masculina i femenina. La primera va ser molt ràpida: amb 4 minuts i 34 segons Montaner ja ho va tenir fet. L'atleta del Barça va atacar a l'última de les tres voltes, va aconseguir obrir forat i va arribar a la meta en solitari. En canvi, la prova femenina va ser força lenta i es va decidir a l'esprint final. Almagro va dedicar a la prova 5 minuts i 49 segons. Al final de la Milla, Montaner es va mostrar encantat amb la resposta del públic granollerí i amb el nou circuit pel centre de la ciutat.

Edicions locals