Cardedeu estrena les millores de l'avinguda Eduard Corbella

S'han adequat les voreres, soterrat la línia elèctrica i construït un pas elevat

Societat

Cardedeu

L'avinguda Eduard Corbella de Cardedeu ja està oberta al trànsit després que aquesta setmana hagin finalitzat les obres de reurbanització que s'han dut a terme aquests últims mesos en el tram comprès entre l'avinguda Àngel Guimerà i el carrer Bellsolar. En concret, s'han adequat totes les voreres per fer-les més accessibles; s'han soterrat les línies elèctriques, de subministrament i els contenidors; s'ha construït un pas elevat per accedir a la plaça de Joan Alsina amb pilones hidràuliques per regular l'entrada i sortida de l'escola; s'ha instal·lat nou enllumenat i mobiliari urbà, i s'han plantat arbres.

Amb el final de les obres, l'avinguda Eduard Corbella s'ha obert de nou al trànsit de vehicles i s'ha restablert la circulació habitual al barri de l'Estalvi de Cardedeu, així com les direccions dels carrers que havien canviat de sentit de manera provisional. Només resta pendent la retirada d'alguns dels pals de subministraments aeris (llum, telèfon...), que està previst que les companyies retirin el més aviat possible, segons apunta l'Ajuntament del municipi.

Les obres de millora d'Eduard Corbella han suposat una inversió de 634.632 euros i han estat finançades pel Fons Estatal d'Inversió Local (FEIL). A més, també s'han fet obres complementàries a càrrec del pressupost municipal, com l'arranjament de voreres del tram restant d'Eduard Corbella, entre Bellsolar i Galícia, per fer-les més accessibles, així com la reposició de panots i vorals.

D'altra banda, l'Ajuntament col·labora amb la campanya de promoció del comerç del barri de l'Estalvi que ha posat en marxa els comerciants de la zona, i que es concreta amb activitats a la plaça de Joan Alsina durant tot el proper dissabte 28 de novembre.

Edicions locals