La policia local de les Franqueses deté dos traficants de drogues

Dos arrestats a Parets per robar als clients que sortien d'entitats bancàries

Societat

les Franqueses, Parets del Vallès

La policia local de les Franqueses del Vallès va detenir aquest divendres 27 de novembre a primera hora de la tarda a dos suposats traficants de drogues en el marc d'una operació de vigilància. La detenció es va realitzar a la zona d'aparcaments del centre comercial situat al costat del parc del Mirador de Bellavista. L'operació de vigilància es portava a terme des de fa algunes setmanes arran de les sospites que en determinats llocs del municipi es produïa tràfic d'estupefaents. El dispositiu dels agents, sense uniforme, va permetre detenir dues persones d'origen marroquí mentre traficaven a la zona d'aparcaments del supermercat. Un dels detinguts resideix a les Franqueses i l'altre és veí de Granollers.

En el decurs de l'operació policial es van intervindre 19 bosses amb 300 grams de substàncies estupefaents -tot apunta que és cocaïna- abans que aquestes es poguessin distribuir i vendre en petites dosis a nivell individual. També es van confiscar 1.200 euros en bitllets de diversa quantia, i el vehicle des del qual realitzaven les operacions els dos arrestats: un Peugeot 407. Una tercera persona implicada va aconseguir fugir. Dels detinguts, que han passat a disposició judicial, se'n va fer càrrec el grup d'investigació dels Mossos d'Esquadra, que continua amb les diligències. La investigació resta oberta i les forces policials no descarten fer més detencions.

Dos arrestats acusats d'un delicte de robatori amb intimidació
Per la seva banda, la policia local de Parets del Vallès va arrestar divendres passat al matí a dues persones acusades d'un delicte de robatori amb intimidació en grau de temptativa. La detenció de J.C. i J.G. -cap dels dos tenia antecedents policials- es va produir al carrer de Víctor Català. Els dos arrestats, segons informa la policia de Parets, actuaven sota el modus operandi anomenat El cogotero, que consisteix en la sostracció de diners a clients d'entitats bancàries just quant aquests surten de l'oficina. Els dos detinguts han quedat a càrrec dels Mossos d'Esquadra, que continuen amb la investigació.

Edicions locals