Un veí de Parets que estudia a la UOC rep el guardó de millor currículum universitari

Manuel Carreira, que actualment cursa Dret, té tres carreres i dos masters

Societat

Granollers, Parets del Vallès

El Col·legi d'Economistes de Catalunya ha concedit a Manuel Carreira, veí de Parets del Vallès i estudiant de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), el guardó de millor currículum universitari. Carreira és graduat en Administració i Direcció d'Empreses i en Ciències Empresarials per la UOC, i actualment cursa el grau de Dret a la mateixa universitat. El lliurament del guardó a l'estudiant amb millor currículum universitari s'emmarca en les Jornades dels Economistes que es van celebrar el dijous 26 de novembre, i que van finalitzar amb un elegant sopar als Jardins de l'Hotel Rey Juan Carlos I.

Manuel Carreira, nascut a la Corunya el 1962 i resident a Parets del Vallès des de fa alguns anys, ha cursat diverses titulacions a la UOC i també és llicenciat en Ciències de l'Educació per la Universitat de Barcelona (UB), i té màsters d'Administració ambiental i d'Administració pública per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). El guardonat ha treballat en el sector de l'administració pública a Mollet del Vallès en temes relacionats amb el medi ambient i l'urbanisme. Actualment treballa de director de crèdits (credit manager) en una multinacional francesa i és membre de l'ONG Cooperacció.

En l'esdeveniment del passat dijous també es van lliurar insígnies als col·legiats amb vint-i-cinc anys de col·legiació, el nomenament de col·legiat de mèrit i d'honor, el lliurament dels premis Joan Sardà Dexeus 2008 de la Revista Econòmica de Catalunya i el lliurament dels premis de reconeixement a l'economista d'empresa de l'any i al despatx de l'any.

La UOC té un centre de suport al Vallès Oriental, concretament a Granollers. L'equipament és al Centre Tecnològic i Universitari de Granollers (CTUG), dins del recinte Roca Umbert Fàbrica de les Arts, i és entès com a punt de serveis i recursos per al llarg miler d'estudiants de la UOC que resideixen a la comarca.

Edicions locals