La Diputació dóna bicicletes a la Garriga i Sant Antoni de Vilamajor

Els quatre vehicles són per a policies locals i tècnics d'ambdós municipis

Societat

la Garriga, Sant Antoni de Vilamajor

El diputat de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona, Joan Antoni Baron, va lliurar aquest dijous 10 de desembre al migdia 21 bicicletes per a policies locals i tècnics municipals de nou municipis de la província de Barcelona. Els vehicles, un model més nou del que l'administració entregava fins ara, serviran per impulsar les tasques de vigilància ambiental i contribuir en la lluita contra el canvi climàtic. Quatre d'aquestes bicicletes aniran a parar a la comarca: dues a la Garriga, que utilitzarà la policia local, i dues a Sant Antoni de Vilamajor, per a un agent de la policia local i un tècnic municipal.

L'acte d'entrega de les bicicletes va comptar amb l'assistència dels policies locals receptors de les bicicletes i de tot el material que les acompanya (casc, alforges...), a més dels alcaldes i regidors dels nou municipis receptors de les bicicletes, que són -a més de la Garriga i Sant Antoni de Vilamajor- Polinyà, Sentmenat, Masquefa, Sant Just Desvern, Calella, Esplugues de Llobregat i Cornellà de Llobregat. El diputat de Medi Ambient, Baron, va signar amb tots ells el conveni de cessió de les bicicletes.

Aquesta cessió de bicicletes forma part d'un programa pilot de l'Àrea de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona, iniciat l'any passat, amb l'objectiu d'impulsar la creació i potenciar les unitats ciclistes existents per contribuir en la lluita del canvi climàtic, tant per la seva efectivitat com per l'exemple que es dóna des de les administracions locals. Amb les cedides avui, ja són més de 70 les bicicletes que patrullen per més de 30 municipis. La novetat de la cessió d'avui és que s'amplia l'ús de les bicicletes també a tècnics i serveis municipals.

Edicions locals