Juanmi Álvarez és el nou entrenador de l'EC Granollers

Moya va plegar diumenge i el seu primer substitut va durar un entrenament

Esports

Granollers

La junta directiva de l'Esport Club Granollers va anunciar aquest dijous 10 de desembre al vespre, a través d'un breu comunicat, que el nou entrenador del primer equip és Juan Miguel Álvarez, Juanmi, tècnic del Masnou de 38 anys d'edat que ha estat vinculat al club del municipi del Maresme durant gairebé tota la seva carrera, tant de jugador com d'entrenador. Álvarez és el substitut de Manel Moya, que diumenge passat, després de la derrota contra el Palafrugell, va decidir abandonar el club en veure que els bons resultats no acabaven d'arribar. Moya ha fitxat pel Vilassar de Mar (Maresme).

Moya va marxar de forma sobtada, dies després de posar el càrrec a disposició de la junta i de ser ratificat per aquesta. El club es va moure ràpid per trobar substitut i va fitxar Juan Moscoso, que va abandonar el Granollers després de dirigir -dimecres- el seu primer entrenament. Tot un rècord. Segons va explicar a la junta Moscoso, entrenador habitual de la tercera divisió, des d'un primer moment tenia molts dubtes, i el fet que al primer entrenament ja no s'hi presentessin sis jugadors va fer que decidís abandonar.

Després d'una setmana surrealista, i amb el derbi contra el Mollet a la cantonada, Álvarez -una recomanació, precisament, de Moscoso- va dirigir dijous el seu primer entrenament. Segons apunta el club, el flamant entrenador "espera aconseguir endreçar i motivar aquest grup amb jugadors de molta qualitat a les seves botes, molts dels quals ell ja coneix del seu pas per tercera divisió i primera catalana". I és que Álvarez, en el seu primer any com a entrenador del Masnou, va fer pujar l'equip a tercera, categoria on el va dirigir dos anys més. Ara feia una temporada i mitja que no entrenava.

Edicions locals